Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık İKİZLER Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık İKİZLER Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 25 Şubat 3- Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, özellikle perşembe günlerine dikkat çekiyor.

Hande Kazanova, 25 Şubat – 3 Mart haftalık İKİZLER burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftanız yapılması gereken günlük işlerinizle başlıyor sevgili İkizler. Ajandanız yoğun olabilir. Bu pazartesi daha çok tamamlanması gereken günlük işlerinizin üzerine düşeceksiniz.Bu pazartesi itibariyle yanında çalıştığınız yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılarınız önemli olacak. Salı ve çarşamba günü özel hayatınızın detaylarına daha fazla özen gösterebilirsiniz. Yine beraber çalıştığınız insanlar varsa onlarla beraber hareket etmek önem kazanacak.Diğer insanlardan alacağınız destekler ve geri dönüşler kararsızlıklarınızı daha kolay aşmanıza neden olabilir.

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar çarşamba günü daha etkin bir şekilde hayatınızda yer edecek.Perşembe günü güzel olacak çünkü kariyer alanlarınızda hızlı hareket etmek, kafanızdaki planları harekete geçirmek istediğiniz konularda hayat size yol gösterecek. Çabuk harekete geçeceksiniz, kanalize olacaksınız ve hırslı yönlerinizle hareket edeceksiniz ama bu hırs yapıcı bir hırs olacak aynı zamanda iş hayatınızda yapılması gerekenlerin daha hızlı bir şekilde hayata geçmesini sağlayacak.Cuma günü Venüs, Kova Burcu’na geçecek. Seyahatleriniz hızlanabilir. Değişik ortamlarda bulunmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda güzel ilişkilerinizin devreye girmesi, iş alanlarınızda doğru bağlantıların kurulması hayatınızı keyiflendirebilir.

Önemli iş konuşmaları ve görüşmeleri yapabilirsiniz.Hayatı yüksek noktalarda farketmek ve hayatınızın daha da gelişmesi için elinizden geleni yapmak bu dönemde önemli olacak. Cuma günü özellikle arkadaş çevrenizdeki bazı değişimlerin ya da bu alandaki bir takım zorlanmaların ve ani olayların hayata bakış açınızı çok fazla olumsuz etkilemesine izin vermemeli, sıkılganlıklarınızla toplum içerisinde baş etmeli ve buna göre ilişkilerinizi bozmamaya özen göstermelisiniz. Güzel bir hafta olsun.