Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 6. Bölüm Fragmanı İzle! Kardeş Çocukları olay yaratıyor!

Kardeş Çocukları 6. Bölüm Fragmanı İzle! Kardeş Çocukları olay yaratıyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları Kardeş Çocukları dizisi, pazar akşamlarını sallamaya devam ediyor. Dizinin 6. yeni bölümü de büyük merakla beklenmekte. Star TV’nin iddialı dizisi 3 Mart Pazar akşamı 6. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşandı. Videodan 6. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Birbirinden çok zıt hayatlar yaşayan iki kız kardeşin geçmiş hesaplaşmaları ve sakladıkları büyük bir sırrı anlatan dizi içinde barındırdığı entrikayla kısa süre önce final yapan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin tahtına oturacak gibi görünüyor.

REYTİNGLERDE BÜYÜK BAŞARI

24 Şubat Pazar akşamı TRT1 ekranlarındaki Elimi Bırakma dizisini ezip geçen Kardeş Çocukları, zirveye hızlı tırmandı.

‘Kardeş Çocukları’ 5. ve son bölümüyle A/B sosyo ekonomik statüde yüzde 8,03 reyting ve yüzde 17,55 izlenme payı ve 20+ABC1’de; yüzde 7,87 reyting ve yüzde 16,48 izlenme payı ile birinci sırada yer aldı. Total kategorisinde ise Kardeş Çocukları 7,34 reyting ile 2’nci olurken, ilk sırada ise 7,38 reyting ile FOX’ya yayınlanan Savaşçı dizisi yer aldı.

ÜNLÜLER DE KARDEŞ ÇOCUKLARI İZLİYOR

Diziye ünlüler dünyasından da övgü geldi. Sosyal medya hesabından sık sık izlediği dizilerle ilgili yorumlar paylaşan İbrahim Tatlıses de, ‘Kardeş Çocukları’ izleyicisi çıktı.

İbrahim Tatlıses önceki akşam Twitter hesabından “KARDEŞ ÇOCUKLARI” dizi ekibini tebrik ediyorum. Tüm oyuncular muhteşem oynuyorlar. Tebrikler GOLD FİLM’e” mesajını paylaşarak dizi ekibini tebrik etti.