Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık KOVA Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık KOVA Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 25 Şubat 3- Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, özellikle perşembe günlerine dikkat çekiyor.

Hande Kazanova, 25 Şubat – 3 Mart haftalık KOVA burcu yorumunda şunları söyledi:

Kariyer ve işle ilgili konularda hızlı giriş yapacağınız ve kafanızdaki planları hayata geçireceğiniz haftalardan bir tanesi olacak sevgili Kova ve yükselen Kova’lar.Pazartesi bu anlamda size göz kırparken, salı ve çarşamba günü sosyal çevrenizdeki insanlardan alacağınız desteklerle yolunuzda ilerleyecek, gelecek programlarınızı hızlandıracaksınız.İşten elde ettiğiniz gelirlerinizde, uzun zamandır toparlayamadığınız ya da zorlandığınız konu ve olayları çözüme ulaştıracak güzel sonuçlar salı ve çarşamba karşınıza gelebilir.

Perşembe günü etkili olacak, maddi konularda hızlı gelişmeler, harekete geçmeniz ve ruhunuzu çevik tutmanız gereken noktalarda işinize yarayacak. Ev ve aile hayatınızda, inat ettiğiniz ve biraz pasif direnişte bulunduğunuz konularda artık bu direnişi bir kenara bırakacaksınız ve yapmanız gerekenler için harekete geçeceksiniz. Perşembe günü bu anlamda sizi destekleyecek.Cuma günü Venüs, Kova Burcu’na geçecek. Görüntünüzü yenilemek önem kazanacak. Hayata daha keyifli yaklaşabilirsiniz. Kendinizi hayatı önemseyeceğiniz bir döngü içinde bulacaksınız. Popülerliğiniz artacak ama bu bir anlamda para harcamalarınızı yükseltebilir.Mart başında para alanında bir Merkür gerilemesi olacak.

Bu etkiyi çok fazla abartmamaya özen göstermelisiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken günlerden bir tanesi de cuma günü olacak. Sıkılgan tavırlarınızla yakın çevrenizdeki insanlara çok fazla tepkiler vermeye meyilli olacaksınız.Hafta sonu pazar günü sizi daha fazla destekleyecek. Kişisel istek ve beklentilerinize daha rahat ulaşabilirsiniz. Güzel bir hafta olsun.