Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık BALIK Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık BALIK Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 25 Şubat 3- Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, özellikle perşembe günlerine dikkat çekiyor.

Hande Kazanova, 25 Şubat – 3 Mart haftalık BALIK burcu yorumunda şunları söyledi:

Bu hafta yüksek fikirler, düşünceler, planlar, geleceğinizi ilgilendirecek işler hayatınızda ön planda olacak sevgili Balık ve yükselen Balık’lar. Organize olmanız ve iyi plan yapmanız gereken haftalardan bir tanesi olacak.Salı ve çarşamba günleri kariyer ve işle ilgili konular büyük önem kazanacak. Özellikle çarşamba günü kariyerinizde güzel bir şans ya da fırsat kendinizi şanslı, mutlu, iyimser görmenize sebep olacak.

Perşembe günü önemli bir gün olacak. Yakın çevrenizle beraber konuştuğunuz ve bir şekilde harekete geçemediğiniz konularda işlerinize hızlı bir giriş yapacaksınız. Durum ve olayları çabuk toparlayacaksınız. Hırslarınızı hayatınıza doğru bir şekilde yönlendirebileceksiniz. Gücünüzü iyi kullanmanız gereken günlerin başında perşembe günü geliyor. Cuma günü Venüs, Kova Burcu’na geçecek. Özel hayatınız ve yakın çevrenizi ilgilendirecek konularda insanlardan uzak kalmak isteyeceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz.

Bu dönemde hayatı anlamlandırmaya çalışmak, sorgulamak, kendi ruhunuza vakit ayırmak önem kazanacak.Diğer taraftan geri planda durduğunuz işleriniz varsa Venüs’ün bu alanınıza girmesi hayal gücünüzü artırabilir ve size bu alanlarda güzel şans ve fırsatlar verebilir.Cuma günü parasal konularda çabuk tepkiler vermemeye özen gösterin. Hafta sonu sosyal çevre konularınız ön planda olacak. Pazar gününü sadece kendinize ve ruhunuza ayırarak dinlenmek isteyeceksiniz. Güzel bir hafta olsun.