Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Aslan burcuna maddi konularda müjde!

Hande Kazanova’dan Aslan burcuna maddi konularda müjde!

tarafından ker_def

Bir dönem oyunculuk da yapan Hande Kazanova, kariyerini astroloji konusunda ilerletme kararı almıştı. Bir süredir hem ekranlarda hem de internet ortamında burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, yaptığı isabetli yorumlarla bir hayli dikkat çeken astrologlar arasına katıldı. Hande Kazanova’nının haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var.

Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık ASLAN burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftanız Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyor sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Diğer taraftan Mars’ın 21 Ocak’taki Ay Tutulması’nı tetiklemesi de devam ediyor.Geçtiğimiz hafta sonundan aldığınız bu etkilerle beraber bu pazartesi birazcık daha agresif davranmaya meyilli olabilirsiniz ya da beklenmedik durum ve olaylar hayatınızı farklı bir yöne doğru çekebilir.

Bolluk bereket enerjinizin yüksek olduğu haftalardan bir tanesi olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel planlarınız olacak. 19 Şubat salı günü sıfır derece Başak Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek.Maddi konular, cebinize giren para, kazanımlarınızla ilgili konularda hızlı gelişmeler bu Dolunay ile beraber karşınıza gelecek. Bu Dolunay yaşanmadan önce Güneş’te Balık Burcu’na geçecek yani ortak parasal konularda daha fazla ilgileneceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz.

Borçlarımı nasıl öderim ya da nasıl yapılandırırım ya da parasal konularda ne yapabilirim diye düşündüğünüz anda bu Dolunay elinize bir para geçmesine neden olabilir sevgili Aslan’lar.Çarşamba ve cuma günleri sizi destekleyen günler olacak. Parasal konularda ve iş hayatınızda güzel seçenekler, kalıcı birtakım adımlar karşınıza gelebilir. Cuma günü tutamayacağınız sözler altına girmemeye özen gösterin. Hafta sonu sizin için daha keyifli geçecek. Güzel bir hafta diliyorum.