Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Başak burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan haftalık Başak burcu yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 4-10 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var? Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, gezegenlerin hareketleri, Merkür ve Uranüs’ün değişimleri sonrasında hayatlarımızda nelerin değişeceğine yönelik yorumlarda bulundu.

Hande Kazanova, 4- 10 Mart haftalık BAŞAK burcu yorumunda şunları söyledi:

Bu hafta günlük hayatınızın ritmi önem kazanıyor sevgili Başak ve yükselen Başak’lar. Günlük işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Yapılması gerekenler ve tamamlanması gereken işleriniz bu hafta başında kesinlikle halledilmeli.Salı günü Merkür gerilemeye başlayacak. Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklaşa atacağınız adımlarda 28 Mart’a kadar iletişim sıkıntılarını ve problemlerini karşınıza getirebilir.Bu dönemde sevdiğiniz insanla olan iletişiminize ekstra dikkat etmeniz gerekecek.

Biraz alıngan ve karşı tarafın üzerine çok giden aynı zamanda her tür olumsuzluk karşısında hemen yelkenleri suya indiren bir tavır sergileyebilirsiniz. Karşı taraftan beklentiniz çok yüksek olabilir. Kafanız mantıklı çalışmayacak ve bu sebeple kendinizi çok çabuk duygusal iniş ve çıkışlar içerisinde bulabilirsiniz.Hayatınızı bir anlamda bir kaosa çevirme ihtimaliniz de yüksek görünüyor. Taşınma ile ilgili konular ve ortaklaşa atılacak işler anlamında 28 Mart’a kadar hareket etmemeye özen gösterin. Eğer yapmak zorundaysanız şartların ve durumların üzerinden birkaç kez geçerek emin olduktan sonra hareket etmeye çalışın sevgili Başak’lar.

Büyük bir ortaklığa girmek ya da bir ilişkiye başlamak bu dönemde sizin için çok doğru olmayabilir.Çarşamba günü Uranüs, Boğa Burcu’na geçecek. Yeni bir değişim dönemine gireceksiniz. Seyahat, eğitim ve yabancı insanlarla yapılacak işler, yurt dışı bağlantılı konularda ya da hukuki meselelerde hızlı, beklenmedik birtakım konu ve olaylar bu süreçte karşınıza gelecek. Değişimleri seveceksiniz ve bu değişimler size yarayacak.Perşembe günü özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı yumuşak karnınız ön planda olabilir.

Gereksiz fedakarlıklar üstlenebilirsiniz. Hafta sonu cumartesi günü birbirinize karşı vereceğiniz sözler uzun soluklu ve kalıcı olacak. Bu hafta yaşadığınız sıkıntı ve problemleri hafta sonu özellikle cumartesi günü sevdiğiniz insanla konuşarak ve güzel kararlar vererek üzerinizden atabilirsiniz. Güzel bir hafta diliyorum.