Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Yengeç burcu yorumunda gözünüzü dört açın uyarısı!

Hande Kazanova’dan haftalık Yengeç burcu yorumunda gözünüzü dört açın uyarısı!

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

Yengeç burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Bir para ya da yatırımınızla ilgili, maddi konularla ilgili önemli bir şeyler mevzu bahis olacak ve sizler de önemli kararlar almaya yatkın olacaksınız. Duygusal iniş ve çıkışlar parayla bağlantılı olacak sevgili Yengeç’ler.

Kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olabilir.Tam da bir yerden para gelmesini beklerken gelen paranın başka bir yere gitmesi ya da gecikmesi durumlarına pazartesi günü hazır olmanız gerek.

Diğer taraftan beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızda güzel gelişmeler var. Bu hafta önemli bir iş karşınıza gelebilir. Bir eleman alımı ya da işinizle ilgili herhangi bir değişim yapmak istiyorsanız bu hafta güzel fırsatlar ve şansların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Şartların ve karşınıza gelen durumların gerçekçiliğini iki kez test ederek yolunuzda ilerlemeye çalışın. Sizi kandıran koşullar ve durumlara karşı gözünüzü dört açın sevgili Yengeç’ler.”