Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Terazi burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

Hande Kazanova’dan Terazi burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran dizilerde rol alan Hande Kazanova, 2012 yılından itibaren ise astroloji konularına odaklandı. Şu sıralarda hem televizyon ekranlarında hem internet platformlarında Hande Kazanova’nın burç ve astroloji yorumları bir hayli beğeniyle takip ediliyor.

Mart 2019 ayı için tüm burçlarla ilgili yorumlarda bulunan Hande Kazanova, aşk, para, kariyer konularında önemli bilgiler sunmakta. Cevapla.tv sitesinde takipçilerine bilgiler sunan Hande Kazanova, aylık burç yorumlarında burcunuzun size ne anlattığına değiniyor.

Hande Kazanova’nın Mart ayı Terazi burcu yorumu şu şekilde:

Mart ayınız aşk ve keyif dolu etkilerle başlayacak ancak bu ay en dikkat etmesi gereken burçların başında siz geliyorsunuz sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler.Bir taraftan aşk ve keyif, sevdiğiniz insanla beraber hayatı paylaşmanız diğer taraftan eğer çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinizin güzelleşmesi, hobilerinize daha fazla vakit ayırmanız, eğlence hayatınıza kendinizi daha fazla kaptırmanız söz konusu iken 5 Mart itibariyle iletişim gezegeni Merkür; iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemeye başlayacak.Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınıza çok dikkat etmeniz gereken bir döngüye gireceksiniz.

Birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz, ağzınızdan çıkması gerekenler yanlış bir şekilde çıkabilir. Kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Daha önceden yaşadığınız soruna benzer bir durumla yüz yüze kalabilirsiniz.Sağlığınızı ilgilendirecek önemli olaylar gündeminizi bu gerilemede daha çok meşgul edecek. Diğer taraftan 28 Mart’a kadar çok büyük iş değişimlerinden, büyük girişimlerden de uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır sevgili Terazi’ler.6 Mart’ta iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda bir Yeniay’ınız var. Yenilikleri başlatmak için güzelmiş gibi görünse bile daha önceden konuştuğunuz, yarım kalmış, yapamadığınız ufak tefek işleri tamamlamak adına bu Yeniay’ı kullanabilirsiniz.6 Mart itibariyle Uranüs’ün Boğa Burcu’na geçecek ve para alanınızda önemli değişikliklere açık olmanız gereken bir döngü içerisine gireceksiniz.

Uranüs, yaklaşık 7 yıl buyunca bu alanlarınızda ilerleyecek. Nafaka, miras, vergi ve kredi ile ilgili alanlarda hızlı, beklenmedik ve ani olaylara hazırlıklı olmanız gerekiyor. Eşinizin ya da partnerinizin para hanesi anlamında da hızlı ve sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir.20 Mart’ta Güneş, Koç Burcu’na geçecek yani özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber hayatı karşılamak önem kazanacak. 21 Mart’ta sizin burcunuzda oluşacak bir Dolunay var. Bu Dolunay’da hassas kararlarla dolu olacaksınız.

Hem sağlığınız, hem işiniz, hem de özel hayatınızla ilgili önemli kararlar bu Dolunay ile beraber karşınıza gelecek.Bu dönemde bel bölgenize, böbreğinize, şeker iniş çıkışlarınıza ve hormonal birtakım sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. 26 Mart’tan sonra iş hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri toparlayacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. 31 Mart’tan sonra ise seyahat alanlarınız hızlanmaya başlayacak. Güzel bir ay diliyorum.