Ana sayfa Sosyal Medya Hande Subaşı, Birce Akalay ve Hande Soral’ın tatil rahatlığı! Afra Saraçoğlu’nun seksi pozu!

Hande Subaşı, Birce Akalay ve Hande Soral’ın tatil rahatlığı! Afra Saraçoğlu’nun seksi pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin instagram paylaşımlarında tatil halleri dikkat çekmeye devam ediyor. Hande Soral, İstanbul’dan paylaştı… Afra Saraçoğlu seksiliğini yine konuşturdu. Hande Soral ve Birce Akalay ise hallerinden memnun…İşte instagram paylaşımlarından haber turu…

Ünlü oyuncu Hande Subaşı, İstanbul Boğazı’ndan bir fotoğrafını yayınladı. Tekne ile seyahat sırasında Beykoz’dan çekilen fotoğrafını “İyi hafta sonları” notu ile yayınlayan oyuncu, bronzlaşmış teniyle dikkat çekti.

Hande Subaşı, Birce Akalay ve Hande Soral'ın tatil rahatlığı! Afra Saraçoğlu'nun seksi pozu! 10

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ise yeni mayosu ile göz alıcı ve seksi bir paylaşımda bulundu. Öğretmen dizisinde Gizem karakterine hayat veren oyuncu, güzelliği ile hayranlarını yine mest etmeyi başardı.

Hande Subaşı, Birce Akalay ve Hande Soral'ın tatil rahatlığı! Afra Saraçoğlu'nun seksi pozu! 11

En son Diriliş Ertuğrul dizisinde izlediğimiz Hande Soral, bir süredir ekranda yer almıyor. Oyuncu  için yeni sezon için de henüz bir dizi projesinde ismi geçmedi. Hande Soral, tatilde ise bir hayli mutlu. Oyuncu, “Tarihi ve günü unuttuysan tatildesin” diyerek paylaşım yaptı.

Hande Subaşı, Birce Akalay ve Hande Soral'ın tatil rahatlığı! Afra Saraçoğlu'nun seksi pozu! 12

Babil dizisiyle ekrana dönüş yapan Birce Akalay, tatil fotoğrafıyla instagram hesabından paylaşım yaptı. Oyuncu, “Hiçbir şeyi kaçırmayın” notunu da ekledi. Oyuncu, anlamlı tişörtüyle de dikkatleri çekti.

Hande Subaşı, Birce Akalay ve Hande Soral'ın tatil rahatlığı! Afra Saraçoğlu'nun seksi pozu! 13