Ana sayfa Sosyal Medya Geldi yine Şahika! Nesrin Cavadzade’den Yasak Elma sitemi!

Geldi yine Şahika! Nesrin Cavadzade’den Yasak Elma sitemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de ekrana gelmekte olan Yasak Elma dizisinde merakla beklenen günler geri geldi.. Ünlü isimler sette buluştu ve çekimler de başladı…. Yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un Doktor Foster dizisinin yerli uyarlaması nedeniyle ayrıldığı proje artık yönetmen Murat Öztürk’e emanet…

Dizi setinden fotoğraflar de gelmeye başladı. 3.sezonu çok başarılı şekilde sürdüren Yasak Elma dizisi önemli bir çıkış yaşadığı süreçte koronavirüs pandemisinin etkilerine takılmıştı. Dizinin çekimleri durdurulunca ve yeni bölümler de ekrana gelmeyince çok önemli bir çıkış hareketi de kesilmişti.

Yasak Elma’nın dördüncü sezonunda geri dönüşler nasıl olacak merakla bekleniyor. Setten gelen paylaşımlarda Nesrin Cavadzade, biraz da sitemli olarak setlere döndü. Oyuncu yeniden yoğun çalışma temposuna dönmenin sitemini mesajına yansıttı.

Nesrin Cavadzade, “Dudak ısırtan çalışma temposuna geri döndük” notuyla fotoğrafını paylaştı. Günde 12 saat çalışma yapılacağını da belirten oyuncu, “Günde 12 saat; yılanlık, entrika, yalan, intikam yoruyor” diyerek de dikkat çekti.

Geldi yine Şahika! Nesrin Cavadzade'den Yasak Elma sitemi! 7