Ana sayfa Dizi Haberleri Hande’nin saplantılı aşkı nereye gidiyor? Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir ve Cihan’a büyük darbe!

Hande’nin saplantılı aşkı nereye gidiyor? Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir ve Cihan’a büyük darbe!

tarafından zk zk

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin’in oynadıkları Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm Fragmanı yayında! Cihan ve Mahir aşklarının peşinden koşuyor!

Cihan aşkını haykırdıktan sonra Mahir’le olan sıkıntısını çözüyor. Hande bu duruma öfkeli olduğu için Mahir’in annesine Cihan ile olan kaçamağını anlatıyor. Cihan ve Mahir ikilisini ne bekliyor?

Dizinin 13. bölüm tanıtımında Hande’nin, Mahir ile çekildiği resme bakarak “Senden asla vazgeçmeyeceğim” sözleri duyuluyor. Hande, Mahir ve Cihan’ı takip ediyor ve Mahir’in evinde olduklarını, birlikte kaldıklarını ispiyonluyor.

Hande'nin saplantılı aşkı nereye gidiyor? Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir ve Cihan'a büyük darbe! 7

Bu arada Muzaffer, sıkıntılarını aşmak için sokakta poğaça satarak gidermeye çalışıyor. Elif, bu durumu kabullenemiyor. Figen’in eşine desteği biraz olsun Muzaffer’i mutlu ediyor..

Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mahir, Cihan’dan uzaklaşmak istese de aşkı ona engel oluyor! Aşkına bir türlü istediği karşılığı bulamayan Mahir, Cihan’ın tavrından ve kararlarından oldukça yorulmuştur. Mahir, kalbinin sesini susturup Cihan’dan uzaklaşmak istese de bunu bir türlü başaramaz. Elif’in okulda yaşadığı huzursuzluk, evin içine de sıçrar. Öyle ki Elif’in sorunları ailede büyük çatışmalara neden olur. Bu sorunlar Figen ve Muzo’yu Güzin’le karşı karşıya getirir.

Hande, Mahir’in hoşlandığı bir kız olduğunu düşünür ve bu kızı bulmak için iz sürmeye başlar. Kendi başına bulamayacağını düşünen Hande, Cihan’dan bu konuda yardım ister. Bir yandan en yakın arkadaşına açıklayamadığı gerçek, diğer yandan Mahir’le yaşadığı sıkıntılar Cihan’ı ruhsal bir çöküşün eşiğine kadar sürükler. Cihan kalbine gömmek zorunda kaldığı aşkını Papatya’nın da ısrarıyla haykırmak ister. Cihan aşkını dile getirirken bu itirafa istemeden de olsa başka birileri daha şahitlik yapar.