Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şaşkına döndük adeta! Müge Anlı’da 10 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal’ın oğlunun anlattıkları kan dondurdu!

Şaşkına döndük adeta! Müge Anlı’da 10 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal’ın oğlunun anlattıkları kan dondurdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında, 10 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal ve 9 yıl önce kaybolan kızı Melike Tanhal olayının ayrıntıları konuşulmaya devam edildi.

Kız kardeşi ve annesi kayıp, babası öldürülen Recep Tanhal’ın, yurda verildiği ve orada büyüdüğü öğrenildi. Dün telefonla yayına katılan Recep Tanhal, bugün de programa konuk oldu. Yaşadığı acı olaylardan sonra hayatına yeni bir yön veren gencin yüzü yayın sırasında kapatıldı.

Recep Tanhal, ailenin damadı Tuncer tarafından kendisi ve kardeşinin sürekli aç bırakıldığı, bir odaya kapatıldıkları ve orada yaşamaya zorlandıkları ve bir fırsatını bulup kaçtığını ileri sürdü.

O dönem yaşadıklarından sonra yurda gittiği dönemde açlıktan çok zayıf ve hasta düştüğünü, bir kaç ay boyunca tedavi gördüğünü, psikolojik olarak o travmaları atlatmak için de terapi gördüğünü anlattı.

Şaşkına döndük adeta! Müge Anlı'da 10 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal'ın oğlunun anlattıkları kan dondurdu! 7

Kız kardeşini çok az hatırladığını söyleyen Recep Tanhal, annesinin ailesini kendisine eziyet etmekle suçladı.

Anneanne Havva Hanım ve Teyze Emine Hanım, bu iddiaları şiddetle reddederken aç bırakılma konusunun da doğru olmadığını öne sürdü. Emine Hanım, annesi kaybolup, babası da öldükten sonra yurda vermek zorunda kaldığını söyledi.

Ailenin iddiası ise çocuklarının kaçırılacağı korkusuyla evden hiç çıkarmadıkları yönündeydi. Emine Hanım, “Bu işin içinde çok sırlar var. Biz onu karakola teslim etmiştik yurda verilsin diye. Keşke Melike’yi de verseydik” yorumunu yaparken ailenin Recep’in iddialarını da sürekli reddettiği görüldü.

Emine ve Havva Hanım, Recep’in anlattıklarının doğru olmadığını söylerken bir süredir ekran başında programı izleyenlerin kafasını iyice karıştıran pek çok iddia havada uçuştu.

Melike ve Meryem Tanhal’ın öldürüldüğü, Melike’nin içine üç harflilerin girdiği iddiasıyla ispirto içirildiği ve sonrasında öldüğü şeklinde iddialar, ailenin organ mafyası, mafya gibi bir takım iddialarla çocukların kaçırılması şeklindeki iddialar, izleyenlerin de bir kaç gündür kafasını karıştırıyor.

Aile ile ilgili çeşitli iddialarda bulunan kişilerin canlı yayına bağlanıp anlattıklarını da sürekli yalanlayan ve herkesi suçlayan ailenin anlattıkları karşısında izleyiciler adeta dumur olmaya devam ediyor!

Müge Anlı da anneanne Havva Hanım’ın sürekli damadı Tuncer’i koruması, torununu yalanlaması üzerine sabrı taştı! Anlı, anneanne olarak torununun sözlerini neden dinlemediği, neden ona inanmak istemediği sözleri üzerine Havva Hanım, “Ben görmedim” yanıtını verdi.

İşte programda bugün yaşanan o anlardan bir kısmı: