Ana sayfa Dizi Haberleri Hangi diziler düşüşte, hangi diziler çıkışta! En çok izlenen diziler listesi!

Hangi diziler düşüşte, hangi diziler çıkışta! En çok izlenen diziler listesi!

tarafından ker_def

Hangi diziler düşüşte, hangi diziler çıkışta! En çok izlenen diziler listesi! 7

ÇUKURDERE (Fox Tv) :

Pastel Film’in (Yaşar İrvül – Efe İrvül) yapımcısı olduğu, Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı, Fox Tv’nin Çukurdere dizisinin senaryosunu Can Sinan yazıyor.

Oyuncular: Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Anıl İlter, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras, Elif Gizem Aykul, Oral Özer, Rozet Hubeş, Funda Eskioğlu, Tahsin Lale, Bulut Akkale, Cansu Kurgun, Sekvan Serinkaya, Fahri Öztezcan, Binnaz Ekren, Elif Akdemir, Halil Demir, Poyraz Saygılı, Tuğçe Çelik, Anıl Yıldız, Ebru Emre

Konusu : Çukurdere de büyüyen Damla yanında büyüdüğü Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil evin hizmetçisi gibi yaşam sürmektedir. Günler umutsuzluk ve yoksulluk içinde geçerken, bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Anne ve babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden Azim Sancaktar olduğunu ve kendisine yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Ancak Yiğit sadece Damla’ya bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamayacak ona aşık olacaktır.

Fox Tv’nin yeni dizisi, 2018 Ocak ayı başında ekranlarda olacaktır.

Görünüşe göre 2017 dizilerinde yaprak dökümü devam ediyor. 2018 yılında yepyeni diziler ekranlarınızda olacak.

Yüzünü ekranlarda eskittiren Çağatay Ulusoy 2018’de büyük çıkış yapacak

Benim merakla beklediğim Çağatay Ulusoy’un Netflix’in Türk dizisi “Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” 2018’in Dünya ülkelerinin flaş dizisi olarak ekranlara gelecek!

Abdurrahman Balcılar – Milliyet Blog