Ana sayfa Dizi Haberleri Hangi kanalda, hangi dizileri izleyeceğiz? İşte Eylül ayının dizileri…

Hangi kanalda, hangi dizileri izleyeceğiz? İşte Eylül ayının dizileri…

tarafından zk zk

Hangi kanalda, hangi dizileri izleyeceğiz? İşte Eylül ayının dizileri... 7

BİZİM HİKAYE:

Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştıkları Shameless uyarlaması ”Bizim Hikaye” dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizide ayrıca Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

Yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan dizi ”Bizim Hikaye”nin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Senaryosunu ise Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi kaleme alıyor.

Şehrin yoksul semtlerinden birinde hayata tutunma mücadelesi gösteren bir aile ve adeta o ailenin annesi haline gelen en büyük çocuğu Filiz’in hayatını anlatıyor. Anneleri çocuklarını terk ettiğinden beri 5 küçük kardeşine bakmak durumunda kalan Filiz içki bağımlısı babalarına rağmen ailesine sahip çıkar ve hayata sıkı sıkı sarılmaya çalışır. Filiz’in kardeşleri de aynı Filiz gibi güçlü, başlarını dik tutan, başlarının çaresine bakmayı bilen çocuklardır.
Filiz tüm hayatını kardeşlerinin geleceğine adamış, en yakın arkadaşı Tülay’dan ve kardeşlerinden başka kimsesi olmayan, günü birlik işlerle para kazanmaya çalışan büyük bir genç kızken hayatına yakışklı ve Karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen Barış hem Filiz’in gönlünü kazanabilmek hemde ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Filiz’e ilk gördüğü andan itibaren aşık olan Barış onu etkileyebilmek için harekete geçerken Filiz bu zorlu hayatta aşka zamanı olmadığını düşünerek hislerini bastırır.
Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya çalışan babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 7 kardeş ve Filiz’e aşık olan Barış’ın kesişen yolları hikayeyi farklı yerlere götürecektir.