Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hatice Şendil, Bahar Şahin ve Farah Zeynep Abdullah’ın etkileyici pozları!

Hatice Şendil, Bahar Şahin ve Farah Zeynep Abdullah’ın etkileyici pozları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Hatice Şendil, Bahar Şahin ve Farah Zeynep Abdullah instagam hesaplarından yayınladıkları fotoğraflarla beğeni kazandı.

Yeni sezonda TRT1 ekranında yayınlanacak olan Uyanış Büyük Selçuklu isimli diziyle ekrana dönüş yapacak olan Hatice Şendil, hayatından memnun. Oyuncu rahatlık ve spor halini yansıtan paylaşımı ile hayranlarından beğeni aldı. Takipçileri “Bu nasıl bir güzellik” iltifatında bulundu.

Hatice Şendil, Bahar Şahin ve Farah Zeynep Abdullah'ın etkileyici pozları! 9

Zalim İstanbul dizisinin beğeni toplayan isimlerinden birisi de Bahar Şahin oldu… Ünlü oyuncu havuz başında verdiği poz ile göz doldurdu. Enerjik kişiliği ile bilinen ünlü oyuncu, son dönemde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor.

Hatice Şendil, Bahar Şahin ve Farah Zeynep Abdullah'ın etkileyici pozları! 10

TRT1 ekranlarında izleyicilerle yakında buluşacak olan yeni dizinin başrolünde yer alan Farah Zeynep Abdullah, hayatından çok memnun. Çöp Apartman olarak bilinen dizinin ismi Masumlar Apartmanı olarak değişti. Farah Zeynep Abdullah da bu yapımda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Alper Saldıran ile birlikte başrolde yer alıyor.

Hatice Şendil, Bahar Şahin ve Farah Zeynep Abdullah'ın etkileyici pozları! 11