Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk hem dizide hem aşkta mutluluğun zirvesinde!

Melisa Aslı Pamuk hem dizide hem aşkta mutluluğun zirvesinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir giyim firması ile reklam anlaşması yapan Melisa Aslı Pamuk, tanıtım toplantısında güzelliği ile göz kamaştırdı. Bein Connect platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncuya, rol arkadaşları da destek verdi.

Özellikle Yeşim Ceren Bozoğlu, aynı dizide birlikte rol aldığı Melisa Aslı Pamuk’u sadece yetenekli olarak değil hem aklı hem de kalbi güzel birisi olarak tanımlıyor. Bozoğlu, arkadaşının bir rol model olmayı da hak ettiğini belirten övgü dolu sözleriyle dikkatleri çekti.

Melisa Aslı Pamuk da böyle bir anlaşma yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Oyuncu, “Çok güzel bir reklam ortaya çıktı, çok mutluyum” dedi. Çekimlerin 2 gün sürdüğünü anlatan oyuncu, “Yorucuydu, çok soğuktu. Ama tam istediğimiz gibi görüntüler çıktı” diye konuştu. Sosyal medya ortamında da oyuncunun güzelliğine ve zarafetine yönelik birçok paylaşım yapılıyor.

Hayranları, övgü dolu sözlerle oyuncuyu sosyal medyada öne çıkartan paylaşımlarda bulunuyor.

Heyecanına ortak olan tüm arkadaşlarına teşekkür eden oyuncu, bunun da kendisini çok mutlu ettiğini anlattı. Sevgilisi Mustafa Mert Koç’un da kendisine çok destek olduğunu söyleyen Melisa Aslı Pamuk, aşkının ismi geçince biraz utangaç haliyle de dikkatleri çekti.

Mustafa Mert Koç, Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisinde 2 sezon boyunca çok başarılı bir performans sergilemişti. Genç oyuncu, yetenekleri ile göz doldururken, karizmasıyla da güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un kalbini çalmayı başardı.

Melisa Aslı Pamuk hem dizide hem aşkta mutluluğun zirvesinde! 8

İlişkilerinin iyi gittiğini belirten Melisa Aslı Pamuk, özel hayatında her şeyin güzel gittiğini belirtmekle yetindi. Genç çift, Adanış Kutsal Kavga isimli sinema filminin galasına da birlikte katılarak, mutluluk pozları verdi.

Melisa Aslı Pamuk hem iş hem de aşk hayatında ne kadar mutlu olduğunu da her haliyle sergiliyor..

Kadınların gününün bir güne sığdırılamayacağı, her günün kadınların günü olduğunu ifade eden oyuncu, “Biz çok değerliyiz, çok güzeliz” diyerek hemcinslerine hoş mesajlar yolladı.

Melisa Aslı Pamuk hem dizide hem aşkta mutluluğun zirvesinde! 9

Bein Connect platformunda yayınlanmakta olan Hayaller ve Hayatlar dizisinin çok iyi gittiğinden de bahseden oyuncu, şunları söyledi: “Güzel bir karakter ile tekrardan başladım. Romantik komedi yapıyorum ilk defa. O da çok heyecanlı. Çok heyecan verici bir sene oldu benim için.”

Yoğun çalıştığını anlatan oyuncu, dizinin bir dijital platform yapımı olmasına rağmen yoğunluk yaşadıklarının altını çizdi. Melisa Aslı Pamuk, bu dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından ise güzel bir tatil yapmayı planladığını ifade etti.

Önümüzdeki sezon için yeni bir proje olup olmayacağı konusunun netleşmediğini anlatan oyuncu, şu ana kadar işlerinin yolunda olduğunu sözlerine ekledi.