Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayat Şarkısı dizisinden muhteşem tanıtım

Hayat Şarkısı dizisinden muhteşem tanıtım

tarafından ker_def

Hayat Şarkısı ’ndan sualtında yeni sezon fragmanı
Hayat Şarkısı’ndan iddialı 2. sezon çekimleri

“Hayat Şarkısı”nın yeni sezonu için iddialı bir tanıtım filmi çekildi. Başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Birkan Sokullu’nun sualtında kamera karşısına geçtiği çekimler, sosyal medyada ses getirdi.

KANAL D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Hayat Şarkısı”, yaz tatilinin ardından ekrana dönüyor. Yapımcılığını Most Production’ın, yönetmenliğini ise Cem Karcı’nın üstlendiği dizi, yeni sezona 20 Eylül Salı akşamı başlayacak.

Dizi ekibi, yeni sezon için iddialı bir tanıtım filmi çekti. Hülya’nın Kerim’le sualtında romantik dakikalar yaşarken onu bir anda kaybettiği tanıtım filmi, ilk kez önceki akşam yayınlandı. Tanıtım, ekrana geldiği andan itibaren sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

HAZIRLIĞI 2 AY SÜRDÜ

Göksel’in “Acıyor” şarkısının kullanıldığı tanıtım filmi, iki aylık hazırlık sonrası 10 kişilik profesyonel dalış ekibiyle Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’nde çekildi. Başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Birkan Sokullu’nun kamera karşısına geçtiği çekimlerde son teknoloji kullanıldı. Ekip, Muğla’daki çekimler tamamlandıktan sonra İstanbul’a döndü. Mahinur Ergun’un kaleminden çıkan güçlü senaryosuyla geçtiğimiz sezon en çok izlenen diziler arasına giren “Hayat Şarkısı”nın çekimlerine İstanbul’da devam ediliyor.