Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayatta olmamız mucize! Alişan, acı kazanın nasıl gerçekleştiğini anlattı!

Hayatta olmamız mucize! Alişan, acı kazanın nasıl gerçekleştiğini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Alişan, oyuncu eşi Buse Varol ve oğlu Burak’ın da yer aldığı seyahat sırasında aracıyla yaşadığı kazanın şokunu hala atlatamadı. Hayatında ilk kez kaza yaptığını anlatan Alişan, kameralara konuştuğu sırada yaşadıklarının etkisinden hala kurtulamamıştı.

Manisa ili Saruhanlı ilçesinde yaşanan kazanın detaylarını anlatan Alişan şöyle konuştu: Hayatımda ilk kez kaza yaptım. En kötüsü tabii ki çocuğum arabada, eşim arabada.. Arabada can taşıyoruz. Niye oldu, niye kaza yaptık onu bile anlamadım. Gidiyoruz yolda, bir anda dumanlar geldi, lastik fırladı. Sağa sola çarptık, bariyerlere çarptık, ondan sonra takla attık. Tek düşündüğüm takla atarken hiç birimize bir şey olmamasıydı. Takla atınca araba ters düştü. O sırada Buse’ye baktım, o iyiydi. Sıkışmıştı biraz. 155’i aradı hemen. Bende tekme ile kapıyı açtım. Hemen Burak ile Marien’i aldım. Onlarda, Buse’de bir şey olmadığını görünce çok şükür. Sonra arabadan çıktık, arabanın haline baktım. O arabadan sağ çıkmamız yüce Allah’ın bir takdiri.”

Kaza sonrasında kendisini arayıp, soran bir çok kişi olduğunu belirten Alişan, kaza sonrası kendileri ile çok ilgilenildiğini de anlattı. Alişan, boynunda bir zedelenme olduğunu ve 2 hafta boyunluk takacağını belirtti.

Burak bebeğin bakıcısı Marien’in hemen bebeğin üzerine kapaklandığını belirten Alişan, “Belki de Burak’ın hayatını o kurtardı. O bizim canımız” dedi. İkilinin kameralar önünde birbirine sarılması da dikkat çekti.

Alişan, kendileri ile ilgilenen herkese teşekkür etti.