Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dönüşü aşırı duygusal olacak!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dönüşü aşırı duygusal olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 11. bölümü ile 18 Mart 2020 Çarşamba günü ekranda yer almıştı. Bu tarihten sonra dizinin çekimleri durdurulmuş ve Haziran ayının 3.haftasına kadar da ekip koronavirüs nedeniyle toplanamamıştı.

Geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya gelen dizinin ekibi çekimlere başladı.Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un setten gelen fotoğrafları ne kadar mutlu olduklarını anlatmaya yetiyordu. Dizinin 12. sezon finalinin çekimleri sürüyor. Peki ne zaman ekrana dönecek.

Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri final bölümü için biraz beklemek durumunda kalacak. Her şey Survivor’ın finali ile alakalı… Acun Ilıcalı son yaptığı açıklamada Survivor 2020 finalinin 13-14 Temmuz’da İstanbul’da gerçekleştirileceğini duyurdu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dönüşü aşırı duygusal olacak! 8

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Survivor’ın finalinden sonra ekrana gelebileceği biliniyor. Final tarihi netleştiğine göre en iyi tahmin ile 15 Temmuz Çarşamba günü Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 12. sezon finali ile ekranda yerini alması bekleniyor.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Eylem Canpolat yazıyor.

İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir ikilisine; Engin Hepileri, Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir ve Nail Kırmızıgül gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin ekrana dönüşü ise bir hayli duygusal olacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dönüşü aşırı duygusal olacak! 9

18 Mart Çarşamba yayınlanan 11.bölümden sonra dizi tam 4 ay ara vermiş olacak ve 15 Temmuz Çarşamba günü büyük bir özlemle ekranda beklenecek. Dizinin takipçileri şimdiden o tarihin gelmesini adeta iple çekiyor.