Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları, Cemre Baysel’in sevgilisi Aytaç Şaşmaz’a söylediği bir sözü diline doladı!

Hayranları, Cemre Baysel’in sevgilisi Aytaç Şaşmaz’a söylediği bir sözü diline doladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel, geçtiğimiz yaz döneminde yayınlanan Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisiyle ekranda yer almıştı.

Ekranlara veda eden Baht Oyunu dizisi akıllardan çıkmayan bir proje oldu. Bu yapımda tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın aşkı sürüyor.

Cemre Baysel yaz döneminde Senden Daha Güzel isimli Fox TV dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaparken, Aytaç Şaşmaz’dan ise bir proje haberi gelmedi.

Yaz dönemini dinlenerek geçiren oyuncu şu sıralar tatilde. Tatil pozlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Aytaç Şaşmaz’ın kaslı vücudunu sergilediği fotoğrafları hayranlarından tam not alıyor.

Hayranları, Cemre Baysel'in sevgilisi Aytaç Şaşmaz'a söylediği bir sözü diline doladı! 8

Oyuncunun paylaşımlarına hayranları tarafından yapılan yorumlarda ise bir detay gözlerden kaçmıyor. Cemre Baysel, sevgilisi Aytaç Şaşmaz’ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara sürekli, ‘Aytaç Bey Napıyorsunuz?’ şeklinde yorumda bulunuyor.

Cemre Baysel’in sosyal medyada sevgilisine bu şekilde yorum yapması ikilinin hayranlarını mest ediyor. Öyleki ünlü çiftin hayranları Cemre Baysel’in bu sözlerini diline dolamış durumda.

Hayranları, Cemre Baysel'in sevgilisi Aytaç Şaşmaz'a söylediği bir sözü diline doladı! 9

Aytaç Şaşmaz’ın son instagram paylaşımlarına pek çok takipçisi tarafından, ‘Aytaç bey Napıyorsunuz?’ şeklinde yorum yapıldı. Sevgilisi Cemre Baysel dizi setinde olduğu için Aytaç Şaşmaz bu yaz döneminde tek başına tatil yapıyor.

Ünlü oyuncunun ismi İlk Göktürk adlı yeni sinema filmi için geçmişti ama yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle Aytaç Şaşmaz bu projeden ayrılmak durumunda kaldı.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dinlendiğini belirterek, “İş bakıyorum, görüşmelerim var. Her şey yolunda” ifadelerini kullandı.  Gelen projeleri değerlendirme aşamasında olan Aytaç Şaşmaz, iyi bir teklif gelir ise yeniden setlere dönmeyi arzu ediyor.