Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları yeni proje haberi bekliyor ama oyuncu Yağmur Tanrısevsin şu sıralar hobisine ağırlık verdi!..

Hayranları yeni proje haberi bekliyor ama oyuncu Yağmur Tanrısevsin şu sıralar hobisine ağırlık verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayranlarının karşısına en son Gökhan Alkan ile başrolü paylaştığı ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda Alem Dergisi’ne röportaj veren Yağmur Tanrısevsin, bir değil iki projeyle geri dönmeye hazırlandığını söylemişti. Tanrısevsin, projelerden birinin dijital bir platform için çekeceği romantik komedi türündeki film olduğunu belirtmişti. Başarılı oyuncunun diğer projesi ise yeni sezonda yayınlanacak yeni bir dizi.

Hobi olarak seramik ile ilgilendiği bilinen ünlü oyuncu şu sıralar kendisini seramik çalışmalarına verdi. Tanrısevsin, instagram hesabında, “Atölye çalışmaları” notuyla pek çok fotoğrafını yayınladı.

Hayranları yeni proje haberi bekliyor ama oyuncu Yağmur Tanrısevsin şu sıralar hobisine ağırlık verdi!.. 8

Kendine ait bir seramik atölyesi bulunan güzel oyuncu zaman zaman sosyal medyada yaptıklarını hayranlarıyla paylaşıyor. Yağmur Tanrısevsin verdiği bir röportajda, kendini seramik atölyesinde huzurlu hissettiğini belirterek, sergi açacağını müjdelemişti.

Hayranları yeni proje haberi bekliyor ama oyuncu Yağmur Tanrısevsin şu sıralar hobisine ağırlık verdi!.. 9

Şu sıralar seramik çalışmalarına ağırlık verdiği gözlenen güzel oyuncu, en son ATV’nin ekranlara veda eden dizisi Kalp Yarası ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Bu dizide ‘Ayşe’ karakterine hayat veren oyuncu, rol arkadaşı Gökhan Alkan ile çok iyi bir ikili olmuş ve izleyicilerin kalbini fethetmişti.

Sadece performansıyla değil, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da kendine hayran bırakan oyuncu, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.