Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!..

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Yağmur Tanrısevsin Alem Dergisi’nin yeni sayısına birbirinden çarpıcı pozlar verdi ve dikkat çeken açıklamalarda  bulundu.

Oyuncu dergiye verdiği röportajda, gelecek projelerinden yaz planlarına, aşka bakış açısından stiline dair kendisi hakkında merak edilen pek çok konudaki soruya yanıt verdi.

Kendisini çok eleştirdiğini belirten Yağmur Tanrısevsin, “O yüzden izlerken tarafsız bakabilecek, güvendiğim kişilerle izlerim ki eleştirinin dozunu kaçırmayayım.” şeklinde konuştu.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!.. 9

En son ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, bugüne kadar yer aldığı projeler arasında, Güneşi Beklerken ve Kalp Yarası’nı ayrı bir yere koyuyor.

Kendisi için her karakterin ve projenin tadının ayrı olduğunun altını çizen Yağmur Tanrısevsin, bu iki projeden, “Hayatımda iz bırakan bambaşka projeler” olarak söz ediyor.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!.. 10

Yağmur Tanrısevsin bu sene hayranlarına hem oyunculukta hem de tasarımcı olarak çok güzel sürprizleri olacağını da açıkladı. Ünlü oyuncu; “Planladığım bazı projeleri gerçekleştireceğim için yoğun, tempolu ve heyecanlı bir yıl beni bekliyor. Heyecanlı hissettiğim bir dönemdeyim. Hayatımla ilgili yeni hayaller, planlar, hedefler oluşturdum. Çok mutlu, huzurlu ve yeni yolculuklar için heyecanlıyım” dedi.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayatında iz bırakan iki projeyi açıkladı!.. 11

Aşk hakkında da konuşan güzel oyuncu; “Aşk bana bir sürü rengin, duygunun karışımı gibi hissettiriyor. Her şeyden bolca var gibi. Aşık olduğumda genel olarak normalde olduğumdan çok farklı değilim diye düşünüyorum. Bazen çok güçlü bir kadın gibi hissederim bazen küçük bir kız çocuğu gibi… Ama hepimiz öyle değil miyizdir zaten” şeklinde konuştu.