Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse çarpıcı pozlarıyla konuluşuyor!..

Hazal Filiz Küçükköse çarpıcı pozlarıyla konuluşuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda dizisindeki ‘Zeynep’ rolüyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Şimdilerde Bir Peri Masalı’nda karşımızda çıkan oyuncu Fox TV’nin dizisinde, iddialı, net ve dik duruşuyla izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor.

Hazal Filiz Küçükköse, oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren bir isim. Bestyle Magazine Dergisi’nin Kasım ayı sayısının kapak yıldızı olan güzel oyuncu çarpıcı pozlarıyla dikkat çekti.

Hazal Filiz Küçükköse çarpıcı pozlarıyla konuluşuyor!.. 7

Ünlü oyuncu, dergiye verdiği röportajda oyunculuk ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Bir Peri Masalı’nda iş kadını ‘Neslihan’ karakterine hayat veren Hazal Filiz Küçükköse dizide Alina Boz ve Tarık Emir Tekin ile birlikte rol alıyor.

3 yıla yakın bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncunun yeni sezonda bu diziyle ekranlara dönmesi hayranlarına da ilaç gibi geldi.

Instagram’da 3 milyom takipçisi olan Hazal Filiz Küçükköse, yer aldığı derginin kapağını instagram hesabında da yayınladı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Hayranları fotoğrafın altına, “Muhteşemsin”, “Çok güzelsin” ve “İnanılmaz” gibi yorumlarda bulundular.