Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi resmen dağıttı! Sosyal medyada Cennet Mahallesi esprileri havada uçuşuyor!

Yasak Elma dizisi resmen dağıttı! Sosyal medyada Cennet Mahallesi esprileri havada uçuşuyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 4. sezonu, hakikaten oyuncuların sezon öncesinde söylediği kadar var! Zira sosyal medyadan özellikle Eda Ece ve Şevval Sam’ın ‘Bomba bir sezon geliyor’ şeklindeki paylaşımları, dün akşam yayınlanan 77. bölümle daha da netleşti!

Zira dizi, ekrandaki komedi dizilerinin pabucunu dama atacak yeni etkinliklere sahne olmaya devam ediyor! Dün akşam ekrana gelen yeni bölümdeki kostümlü partinin karakolda bitmesi ise sosyal medyada espri konusu oldu. İzleyenler, bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisini hatırlatıp, benzer bir sahnenin yaşanmasına vurgu yapıyorlar.

Kimi izleyicilerin “En sevdiğim dizi Cennet Mahallesi” sözüyle Yasak Elma’nın dün akşam karakolda biten sahnesini paylaşması, kahkaha emojileriyle Cennet Mahallesi dizisine yapılan göndermeler gittikçe artıyor. Özellikle Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’ın halleri, dizinin yine ön plana çıkan kısımları oldu. Yıldız’ın kostümlü baloda Ender’i taklit etmesi izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

Bir başka sahne ise Yıldız ve Kerim’in sahneye şarkı söylemek için çıktıkları anlar oldu. Yıldız’ı oynayan Eda Ece, o kadar kötü söyledi ki şarkıyı ekran başındakiler bile kulaklarını tıkamak zorunda kaldılar! Hatta pek çok izleyici bu sahnede Kerim’i oynayan Gökhan Alkan’ın tavrının da oyun değil, gerçek tepkisi olduğu inancında.

O sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Yine Yıldız’ın Ender taklidi de dizinin dün akşam en çok ilgi çeken sahnelerinden biriydi. Eda Ece, yine oyunculuğunu konuşturup Yıldız’ı günün sosyal medyada en çok konuşulanları arasına sokmayı başardı… İşte o sahne:

Eda Ece, Ender olursa….

Kostümlü baloda herkesin çantasının ortadan kaybolmasıyla bir anda karakolda bitti hikaye. Dizinin bu sahnesine yapılan sosyal medyadaki yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Adeta Cennet Mahallesi’ndeki sahneleri çağrıştıran bu anlar kahkaha attırırken, sosyal medyada da çokça paylaşıldı. İşte o yorumlardan bazıları…