Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, gün boyu göz yaşı döktü; işte sebebi!

Hazal Kaya, gün boyu göz yaşı döktü; işte sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyada son günlerde daha sık görülüyor… Modacı Tuvana Büyükçınar ile instagram canlı yayınında buluşan oyuncu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

2019 yılının Şubat ayında Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, Nisan ayında hamile olduğunu öğrenmiş ve oğlu Fikret Ali’yi de Kasım ayında dünyaya getirmişti.

Hazal Kaya, anne olduktan sonra bazı değişimler yaşadı. Oyuncu, “Anne olduktan sonra fazla duygusallaştım” diye konuştu ve yayın günü çok ağladığını söyledi.

Hazal Kaya’yı ağlatan şey ise aslında mutlu çocuklar idi… Gözleri şişecek derecede ağladığını ve çocukların keyifli görüntülerinden çok mutlu olduğunu anlatan Hazal Kaya, bir süre sonra artık bakamadığını da belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medyada yayınlanan çocukların videoları, ünlü oyuncuyu ağlattı.

Hazal Kaya, “Onları görüp o kadar şey oldu ki.. Bizim gerçekten umutsuzluğa düşme hakkımız yok.Anne olduğumuz için değil. Gerçekten onlara daha iyi bir dünya, daha iyi bir doğa vermek zorunda olan yetişkinler olarak. O yüzden gerçekten bizim umutsuzluğa düşme hakkımız yok.Sadece onlardan aldığımız enerji bize yetmeli” diye konuştu.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.