Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka: Sakalları kesince 13 yaşında gibi görünüyorum!

Kubilay Aka: Sakalları kesince 13 yaşında gibi görünüyorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisinin ünlü isimleri sosyal medyadan gelen soruları youtube programında yanıtladı. Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı, Alina Boz ve Selahattin Paşalı programa katılan isimlerdi.

Dizideki erkek oyuncuların liseli karakterlere bürünmelerinin imaj açısından sıkıntılı olduğu yönündeki bir izleyicinin değerlendirmesi üzerine Kubilay Akay, sakallarını kestiği zaman 13 yaşında gibi göründüğünü söyledi.

Kubilay Aka: Sakalları kesince 13 yaşında gibi görünüyorum! 7

Ünlü oyuncu, “Ben sakalı kesince 13 yaşında falan oluyorum. Kesmiyorum o yüzden, seviyorum sakallarımı. Garip de gelmedi, o da bir karakter. Senaryoya, hikayeye hizmet eden bir karakter. O yüzden bir sakıncası olmadı” diye konuştu.

Selahattin Paşalı ise 30 yaşında olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: “DNA diye bir şey var. Bir genimiz var. Ben 30 yaşındayım ve sakalım yok. Benim yapabileceğim bir şey yok. Uygundum ben bu işe zaten.”

Mert Yazıcıoğlu da 27 yaşında olduğunu ve sakal konusunda sıkıntılı olduğunu anlattı. Oyuncu, 6 ay sakal bıraksa bile mevcut halinden farklı olmadığını ifade etti.

Onedio videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: