Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, karnı burnunda haliyle depremzedelere yardım için koşturuyor! Nurgül Yeşilçay, Müjde Uzman da orada!

Hazal Kaya, karnı burnunda haliyle depremzedelere yardım için koşturuyor! Nurgül Yeşilçay, Müjde Uzman da orada!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Youtube üzerinden yaptığı yayınlarla dikkat çeken Oğuzhan Uğur’un sunduğu ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programının kanalı Babalatv’ye ünlü isimler, deprem için toplanan yardımlar dolayısıyla destek veriyor.

Aralarında Kerem Bürsin, İsmail Demirci gibi isimlerin de yer aldığı pek çok ünlü isim, çekilen videolarla 10 ilimizde yaşanan deprem felaketi için yardım toplamaya çalışıyorlar. Koordinasyon merkezine gelen isimler arasında son olarak Hazal Kaya, Müjde Uzman, Nurgül Yeşilçay da yer aldı.

İkinci çocuğuna hamile olan Hazal Kaya da karnı burnunda haliyle deprem için destek toplayan isimler arasındaydı. Ünlü oyuncu, yaşanan felaket sonrası, hamile haline karşın yardım toplanmasına destek oluyor. Kaya, merkeze gelerek çekilen bir video ile de sosyal medyadan insanlara ulaşmaya çalıştı.

Hazal Kaya, karnı burnunda haliyle depremzedelere yardım için koşturuyor! Nurgül Yeşilçay, Müjde Uzman da orada! 9

Kaya, “Yüzyılın felaketi ile karşı kaşıyayız. Yardımlarınız çok önemli, AHBAP’a desteklerinizi bekliyoruz. Biz de burada babala tv’deyiz çalışıyoruz” diye konuştu. Ünlü oyuncu, dün kızı Leyla Süreyya’yı dünyaya getirerek bu büyük acının içinde buruk bir sevinç yaşadı.

Hazal Kaya, karnı burnunda haliyle depremzedelere yardım için koşturuyor! Nurgül Yeşilçay, Müjde Uzman da orada! 10

Nurgül Yeşilçay da “Depremden dolayı çok üzgünüz. Yardım tabii ki geliyor. Buradaki arkadaşlar çok çalışıyor. Herkes elinden eleni yapıyor, tüm Türkiye ama daha fazla yardıma ihtiyaç var” mesajıyla daha çok insana ulaşarak destek beklendiğini duyurmaya çalıştı.

Hazal Kaya, karnı burnunda haliyle depremzedelere yardım için koşturuyor! Nurgül Yeşilçay, Müjde Uzman da orada! 11

Ekranlara Kızılcık Şerbeti dizisinde oynadığı Alev karakteri ile gelen Müjde Uzman da yine babalatv aracılığıyla depremzedeler için yardım toplanması çalışmalarına destek verdi. Ayrıca oyuncu Ceyda Kasabalı ile birlikte Cemalcan Canseven, Danla Bilic gibi tanınmış Youtuber’lar da depremzedelere yardım toplanması için destek veriyorlar.