Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, tedbiri elden bırakmadı, günlerce bekledi, defalarca test yaptırdı, sonuç pozitif!

Hazal Kaya, tedbiri elden bırakmadı, günlerce bekledi, defalarca test yaptırdı, sonuç pozitif!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan Misafir dizisi ile gelmişti. Bizim Hikaye’nin ardından ekrana dönmesini heyecanla bekliyordu hayranları. Dijital bir dizide rol aldıktan sonra, bu kez yeni bir diziyle dönüş yaptı.

Fakat Buğra Gülsoy ile başrolünde oynadığı dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi ve 5. bölümüyle final yaptı. Bu arada Netflix için çekilen fantastik dizi “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinde rol alan oyuncu, dizinin setine çıktıktan bir kaç gün sonra koronavirüse yakalanmıştı.

Çekimlere ara verildi ve karantinaya girdi oyuncu. Ailede kendisi dışında kimse pozitif çıkmamıştı. Bir buçuk yıl sonra yeniden virüsü kapan oyuncudan bir can sıkıcı haber daha geldi!

Hazal Kaya, temaslı olduğu için günlerdir evinde kendisini karantinaya almıştı. Sosyal medyadan takipçilerine de bilgi veren oyuncu, 5-6 günlük süre içerisinde 7 kez test yaptırdığını ve en son teste kadar negatif göründüğünü, son testinin ise pozitif çıktığını duyurdu!

Hazal Kaya, tedbiri elden bırakmadı, günlerce bekledi, defalarca test yaptırdı, sonuç pozitif! 9

Evdeki herkesin, eşi Ali Atay hariç koronavirüs olduklarını, testlerinin pozitif çıktığını belirtti oyuncu. Hatta, bu kadar tedbirli davranmasını biraz da eğlenceli bir biçimde alaya alan yakın arkadaşı Oyuncu Selin Şekerci’nin videosuna videolu yanıt verdi Hazal Kaya.

Selin Şekerci, Kaya’nın negatif olmadığını söyleyerek tedbiri abarttığını ifade ediyordu videosunda. “Hazal panik bir arkadaşımızdır. Bu mesele olduğundan beri yaklaşık yedi kere test yaptırdı. Her şeyi yaptırdı. O da öyle biri ne yapalım!” dedi ama bu videodan kısa bir süre sonra Hazal Kaya’nın testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Hazal Kaya, tedbiri elden bırakmadı, günlerce bekledi, defalarca test yaptırdı, sonuç pozitif! 10

Bunun üzerine Hazal Kaya, Selin Şekerci’nin videosuna panik yapmakta ne kadar haklı olduğu şeklinde atıfta bulunarak “İyi ki öyleyim, bugün itibariyle pozitifim. Evdeki herkes pozitif. Ali hariç” diyerek durumları hakkında bilgi verdi.

Hazal Kaya, tedbiri elden bırakmadı, günlerce bekledi, defalarca test yaptırdı, sonuç pozitif! 11

Bu arada 14 Ocak’ta vizyona girecek olan ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminin tanıtım haftasında covid olması nedeniyle de canının sıkkın olduğunu ifade etti oyuncu.