Ana sayfa Dizi Haberleri Partnercilik tavan! Kaan Urgancıoğlu, Yargı’daki partneri Pınar Deniz’i öve öve bitiremedi!

Partnercilik tavan! Kaan Urgancıoğlu, Yargı’daki partneri Pınar Deniz’i öve öve bitiremedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana üç hafta ara veren Yargı dizisi, yarın akşam (09 Ocak Pazar) yeni bölümüyle ekranda olacak. Yılbaşı öncesinde zaten ara vereceği biliniyordu. Bu araya bir de Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle bölümün çekilememesi eklenince, izleyici ile buluşma tarihi de gecikti.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımları dönmeye başladığından beri herkes büyük merakta! Ceylin’in Engin’in katili olup olmadığı merak konusu ama herkesin içinden geçen, bu işte bir iş olduğu şüphesi devam ediyor!

Dizinin her hafta sürükleyici ve heyecan yaşatan hikayesi, izleyici tarafından büyük beğeni kazanmakta. Sema Ergenekon’un başarılı senaryosunun yanı sıra oyuncu seçimleri de çok beğenildi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, başrol için çok doğru kararlar olduklarını her bölümde ortaya koymaktalar!

Zaten öncesinde Netflix’in Aşk 101 dizisinde de partner olmuş ve burada da çok beğenilmişti ikili. Yapımcılar, oyunculukları ile de birbirlerine yakışan bu dizi çiftini bu kez Yargı’da buluşturarak izleyenlere de güzel bir sürpriz yaptılar.

İki oyuncunun kamera arkasında da hayli uyumlu oldukları ve yakınlıkları, sosyal medya paylaşımlarına da yansımakta. Arkadaşlıklarının yanı sıra karşılıklı oyunlarda partnercilik de adeta tavan yapmış durumda!

Bu konuya en güzel yanıtı da Kaan Urgancıoğlu vermekte. Pınar Deniz ile karşılıklı oynarken ne kadar uyumlu olduklarını, yaptığı bir röportajda son derece içtenlikle yanıtlamış oyuncu.

Hürriyet’ten Hakan Gence’nin Youtube programına konuk olan iki oyuncu, birbirleri hakkında övgü dolu sözler sarfediyorlar. Özellikle Kaan Urgancıoğlu’nun Pınar Deniz ile ilgili sözleri ise dikkat çekmekte.

Partnercilik tavan! Kaan Urgancıoğlu, Yargı'daki partneri Pınar Deniz'i öve öve bitiremedi! 7

Urgancıoğlu, karşılıklı oynayan iki oyuncu için arka planda anlaşıyor olmanın önemine de vurgu yaptığı konuşmasında şöyle konuşmakta:

“Büyük bir konfor. Çünkü kolay bir iş yapmıyoruz. Oyuncu olarak da sahnede olduğumuzda bütün duygularımızı olabildiğince açmaya gayret ediyoruz. Öyle olunca dış dünyada, ülkede, sette, dışarıda olan her şeyi duyumsamaya başlıyoruz. Bu da çok zor bir şey, her zaman her şey iyi gitmiyor. Anlaşılmaya, en azından yaşadığı şeyi birileri ile paylaştığını bilmeye ihtiyaç duyuyor insan.

Her zaman da konuşmaya gayret sarf etmesi boşa çaba oluyor. Çünkü öyle bir vaktimiz yok. Bir an önce bir sonraki sahneye geçmemiz gerekiyor. Bir şey ezberlememiz gerekiyor. Anlaşılmak çok değerli bir şey, o yüzden şanslıyız.”