Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Ali Atay’ın ilk reklam filmi büyük ilgi gördü!

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın ilk reklam filmi büyük ilgi gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Şubat ayında evlenen ve Kasım ayında da oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alan ünlü çift, bir ilki gerçekleştirdi. Ali Atay ve Hazal Kaya ikilisi, rol aldıkları reklam filmi ile beğeni topladı.

Hazay Kaya doğumdan sonra pandeminin de araya girmesi ile kariyerine bir süre ara vermek durumunda kalmıştı. Oyuncu, geçtiğimiz ay çekimleri başlayan Benden Ne Olur isimli sinema filmi ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Hazal Kaya, instagram hesabından sürpriz yaparak takipçilerine yeni reklam filminin müjdesini verdi. Oyuncu, oldukça heyecanlı olduğunu da mesajında belirtti.

Hazal Kaya, “Sürpriz. Heyecanla beklediğimiz yeni reklam filmimiz bu akşam yayında! Reklamında oynadık diye değil, gerçekten çok süpermarket” notuyla aşağıdaki videoyu paylaştı. Videonun 800 binden fazla izlenme elde etmesi dikkat çekti.

Nur Fettahoğlu, Bülent Şarkrak, Ceyda Ateş, Cansu Tosun, Ceyda Düvenci, Reha Özcan, Selin Cigerci, Aslı Kızmaz gibi isimler emojilerle desteklerini gösterdi.