Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya ve Fahriye Evcen aynı duruma düştü, aynı tavrı takındı!

Hazal Kaya ve Fahriye Evcen aynı duruma düştü, aynı tavrı takındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Magazin gündeminde son günlerde dikkatinizi çekiyor mu, ünlü isimlerin yeni doğan çocuklarına teklif üstüne teklif yapıldığına yönelik haberler.

İlk önce Fahriye Evcen’in oğlu Karan ile fotoğraflarını paylaşmasının ardından bu tekliflerle ilgili haberler medyada yer almaya başladı.

Ardından Özcan Deniz’in oğlu Kuzey için de benzer teklifler geldiği ortaya çıktı.Hem de astronomik rakamlardan bahsediliyordu.

Hatta Özcan Deniz’in oğlu Kuzey bebeğe gelen reklam teklifinin Burak Özçivit’in oğlu Karan’a gelenden daha fazla olduğu yönünde de küçük bebekleri bile yarıştırma zihniyetli haberler yapıldı.

Şimdi de benzer bir durum ile Hazal Kaya gündemde… Bebeği ile birlikte reklam filmlerinde rol alması için birçok teklif alan Hazal Kaya’nın buna sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Görüldüğü üzere ünlü isimlerin çocukları ile ekranda bir reklam filminde rol almasına yönelik firmalardan büyük bir talep var.Ancak hiçbirisi şu ana kadar çocukları için böyle bir yol tercih etmedi.

Çocuklarına nazar değeceği, çok göz önünde olmasının iyi olmayacağı değerlendirmesini yapan ünlüler pek de bu yola başvurmuyor.

Her şey para değil. Bebeklerini koruma iç güdüsü ile yaklaşan ünlüler, ortak bir tavırda buluştu.

Elbette ki farklı düşünen ve bebekleri ile reklamlarda yer alan isimlerde var ve olacaktır.