Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin’e ödül yolunda hem destek hem de tepki var!

Bahar Şahin’e ödül yolunda hem destek hem de tepki var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmaz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bahar Şahin, Altın Kelebek ödüllerinde “En İyi Kadın Oyuncu Adayı” olarak oylamada yer alıyor. Başarılı performansı ile 2019 yılında adından çok söz ettiren Bahar Şahin, bu ödülü alabilecek mi bilinmez.

Ancak hem rol arkadaşları hem de hayranları sıklıkla tanıtımlar yaparak adaylığına destek için mesajlar paylaşıyor. Bahar Şahin, Altın Kelebek’ten ödül almayı çok önemsiyor.

Ünlü oyuncu, instagram hesabında yaptığı paylaşıma gelen bir takipçisinin ağır yorumuna akıllı bir yanıt vererek polemiğe girmedi. Ancak rahatsız olduğunu da gösterdi.

Bahar Şahin'e ödül yolunda hem destek hem de tepki var! 8

Bahar Şahin’in bu ödülü hak etmediğini düşünen takipçinin özellikle de birçok kişiye adaylığı ile ilgili paylaşım yaptırdığı suçlamasında bulunması da dikkat çekiciydi.

Ancak Bahar Şahin, olumsuzluk içeren bir mesaj olmasına rağmen sadece yazıda da geçtiği için “Afiyet olsun” demekle yetindi. Şahin’in birçok takipçisi ise bu tür olumsuz mesajları hak etmediğini belirten yorumlarla ünlü oyuncuya destek oldu.

Bahar Şahin'e ödül yolunda hem destek hem de tepki var! 9