Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Malbora bu ne hız! Üç Kuruş’tan sonra çok konuşulacak sürpriz bir diziyle dönüyor!

Aslıhan Malbora bu ne hız! Üç Kuruş’tan sonra çok konuşulacak sürpriz bir diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisi ile ilk kez ekrana gelen Aslıhan Malbora, kısa oyunculuk kariyerinde emin ama hızlı adımlarla ilerlemekte! Genç oyuncu, daha sonra 2018’de Kalbimin Sultanı dizisinin ardından rol aldığı Ağlama Anne dizisindeki Zeynep karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

Her Yerde Sen dizisi ile yükselişini sürdüren ve Gel Dese Aşk dizisinden sonra Gain platformu için çekilen Etkileyici dizisinde de oynayan Malbora, en son Üç Kuruş dizisinde rol almıştı. Geçen Yaz, Aşk Oluversin Gari ve Aile Hükümeti isimli filmlerde de rol alan genç oyuncu, aynı zamanda Her Şeye Rağmen isimli bir sinema filminde de rol aldı son olarak.

5 yıllık kariyeriyle dikkatleri çeken Aslıhan Malbora, kısa meslek hayatında giderek yapımcıların gözdesi olmayı başardı! Üç Kuruş dizisinde hayat verdiği Leyla karakteri ile de çok konuşuldu. Show TV’nin bir sezon süren dizisinin kazananları arasında yer alıyor Malbora!

Aslıhan Malbora bu ne hız! Üç Kuruş'tan sonra çok konuşulacak sürpriz bir diziyle dönüyor! 8

Bu diziden sonra aldığı teklifleri değerlendiren Aslıhan Malbora’nın yeni sezonda yine iddialı bir yapımla ekrana gelmesi bekleniyor. Fox TV’nin yeni sezonda merakla beklenen yapımlarından birisi de dünyaca ünlü Amerikan gençlik dizisi Beverly Hills’in yerli versiyonu olacak.

Ay Yapım’ın hazırlıklarını sürdürdüğü dizi için genç kuşağın popüler bir çok ismi diziyle anılıyor şimdiden. Bu isimler arasında, Üç Kuruş dizisindeki başarısı ile dikkatleri çeken Aslıhan Malbora da var.

Aslıhan Malbora bu ne hız! Üç Kuruş'tan sonra çok konuşulacak sürpriz bir diziyle dönüyor! 9

Oyuncunun bu teklifi kabul etmesiyle birlikte yeniden sezonda ekrana hızlı bir dönüş yapması bekleniyor. GAin için çekilen Etkileyici isimli dizideki performansı da şimdiden merakla beklenen Aslıhan Malbora’nın, çekimlerinin Ağustos ayında başlaması planlanan Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasıyla ekrana dönme ihtimali hayranlarını heyecanlandırmakta.

Diziyle ilgili olarak Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan’ın da ismi geçmekte…