Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın çok istediği rol, döndü dolaştı yine ona kaldı!

Hazal Kaya’nın çok istediği rol, döndü dolaştı yine ona kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya, rolü kaçırdım diye üzüldü ama bir sürpriz ile sevindi! Televizyon dizisi ve sinema projeleri ile sektörün önemli firmalarından Medyapım, yeni bir projeye başlıyor. Medyapım’ın sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, Aslı Kızmaz’ın “Benden Ne olur” isimli kitabı film olacak.

Filmde başrolü oynayacak isim ise Hazal Kaya… Yapılan açıklamada filmin çekimleri için yakın zaman içinde sete çıkılması bekleniyor. Bu haberin gelmesinin ardından Hazal Kaya da bir paylaşım yaptı.

Hazal Kaya'nın çok istediği rol, döndü dolaştı yine ona kaldı! 8

Ünlü oyuncu, kitapta yer alan Sertab karakterini canlandırmayı çok istedi. Ancak hamile kaldığı için başkasının rol alması gündeme geldi.Hazal Kaya, bu duruma çok üzüldü ama koronavirüs pandemisi sebebiyle film ertelendi. Şimdi ise başrol Hazal Kaya’nın oldu…

Hazal Kaya, instagram hesabından Aslı Kızmaz ile birlikte fotoğrafını yayınladı. Oyuncu ne kadar mutlu olduğunu da kelimelere döktü.

Hazal Kaya, şöyle yazdı: Fotoğrafta görmüş olduğunuz iki kadın aylardır şu fotoğrafı paylaşıp, şu açıklamayı yapmak için deliriyor, günah… Aslı, ‘kitabı bi okusana’ dediğinden itibaren Sertab’ı ben oynayacağım diyordum. Üstüne hamile kaldım, başkası oynayacak diye hasetlenirken film ertelendi. Gözüm kalır, benimle iyi geçinin. Neyse sonuç olarak Sertab benim arkadaşlar. Ben oynayacağım. Nasıl kutlayacağımızı bilemiyoruz şu an. Benden ne olur, yakında sette.”

Hazal Kaya'nın çok istediği rol, döndü dolaştı yine ona kaldı! 9