Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Savaşçı dizisi kararı ile kafalar fena karıştı!

Fox TV’nin Savaşçı dizisi kararı ile kafalar fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde reklam az olunca stok bölümler yayınlanmıyor! Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisi 4 sezonda toplam 96 bölüm yayınlandı. Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizi, büyük bir izleyici kitlesine sahip.

Yayına devam edebilen tek asker dizisi olan Savaşçı, 5. sezonda da izleyicilerle buluşacak. Ancak dizide yaşanan ilginç bir detay izleyicileri rahatsız edecek. Fox TV, Savaşçı dizisinde elde 3 stok bölüm olmasına rağmen yayınlamıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Savaşçı dizisinde 3 bölüm hazır. Ancak reklam gelirleri düştüğü için planlanan tarihlerde yayınlanmadı.

Dizinin ekibinin ise yeni yayın dönemine hazırlandığı daha önceden ortaya çıkmıştı. Eskişehir’de çekimleri yapılan Savaşçı dizisinde stoktaki 3 bölümün ne zaman yayınlanacağı da bilinmiyor.

KAFALARI KARIŞTIRAN DURUM

Fox TV'nin Savaşçı dizisi kararı ile kafalar fena karıştı! 7

Koronavirüs pandemisi nedeniyle reklam gelirlerini kısan firmaların yeniden eski günlere dönmesi kolay olmayabilir. Yeni sezona hazırlanan Savaşçı dizisinde Eylül’den sonra yine yeterli reklam geliri elde edilmemesi riski de gündeme gelebilir.

Ayrıca yeni sezonda Fox TV’nın elinde birçok dizi olacak. Bu durumda yeterli reklam gelire elde edemeyen yapımlar için bir risk oluşabilir mi? İşte bu soru da soruluyor.

Fox TV’nin dizilerini sıralayalım:

Savaşçı
Zümrüdüanka
Yasak Elma
Bay Yanlış
Mucize Doktor
Sen Çal Kapımı
Baraj
Öğretmen

Haftada 7 gün var ve Fox TV’de toplam 8 dizi bulunuyor. Şayet yaz ayı için düşünülen Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı çok iyi performans sergiler ise, bazı dizilerden vazgeçilebilir mi?

İşte bu soru da kafaları kurcalıyor!