Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın gözlüğündeki detayı görmeniz lazım! Bıcırık, fotoğrafa yandan girmiş!

Hazal Kaya’nın gözlüğündeki detayı görmeniz lazım! Bıcırık, fotoğrafa yandan girmiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, son dönemde Instagram’ı hayli aktif kullanmaya başladı.

Uzun bir süre boyunca sosyal medyadan çok fazla paylaşım yapmayan oyuncu, çevresindeki insanların da teşvikiyle daha fazla fotoğraf paylaşmaya başlamıştı.

Şimdilerde oyuncu, yaptığı paylaşımlarla takipçilerini hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyor.

Kimi zaman hasta çocuklar için yaptığı paylaşımlarla, toplumsal ve sosyal olaylara verdiği tepkilerle sosyal medyada paylaşımlar yapan oyuncu, kimi zaman da oğluyla, arkadaşlarıyla, eşiyle de fotoğraflarını paylaşmakta.

Eşi Ali Atay’ın pek fotoğraf çekilmekten hoşlanmadığını ifade eden son paylaşımı dikkat çekerken, asıl dikkati ise bir başka paylaşımı çekti!

Abi kardeş gibi oldukları Bülent Şakrak ile birlikte bir fotoğraflarını yayınlayan oyuncunun ilk bakışta yazdığı notla ne söylemek istediği anlaşılamadı.

Ancak gözlüğüne dikkatli bakanlar, oğlu Fikret Ali’yi görebiliyor.

Şu sıralar Aslı Kızmaz’ın kitabı’Benden Ne Olur?’dan uyarlanan filmde oynayacağı öğrenilen oyuncu, yeniden kamera karşısına geçeceği haberiyle hayranlarını çok mutlu e

Hazal Kaya’nın başrolü Onur Tuna ile paylaşacağı ortaya çıktıktan sonra yeni isimler de gündeme geldi. Cem Belevi’nin projeye katıldığı ortaya çıktı. Şarkıcılığı ile de bilinen Cem Belevi, yıllar sonra yeniden setlere çıkacak.

Ardından Babil dizisinde Eda olarak izlediğimiz Nur Fettahoğlu’nun da kadroda yer aldığı açıklandı. Kitabın yazarı Aslı Kızmaz, instagram hesabından Nur Fettahoğlu ile kısa bir video yayınladı. İkilinin samimiyetinin yanı sıra Aslı Kızmaz’ın iddiası da dikkat çekti.

Aslı Kızmaz, paylaşımını şu mesaj ile yayınladı: “İlker’i ne kadardır

Hazal Kaya'nın gözlüğündeki detayı görmeniz lazım! Bıcırık, fotoğrafa yandan girmiş! 8

Hazal Kaya'nın gözlüğündeki detayı görmeniz lazım! Bıcırık, fotoğrafa yandan girmiş! 9