Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan ve Asena Tuğal tarzlarıyla şaşırttı! Pelin Öztekin uykuya doydu!

Pelin Karahan ve Asena Tuğal tarzlarıyla şaşırttı! Pelin Öztekin uykuya doydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Instagram’da ünlü oyuncular birbiri ardına paylaşımlar yaparak kendileri hakkında detaylar veriyor. Pelin Karahan ve Asena Tuğal, yayınladıkları fotoğraflarda tarzları ile dikkatleri çekti. Çatı Katı Aşk’ta yoğun tempoda çalışan Pelin Öztekin ise uykuya doydu.

Kavak Yelleri dizisinde Aslı karakteri ile gönüllere giren Pelin Karahan, bir süredir kariyerine ara verdi. Oyuncu, ailesi ile birlikte tatilde. Kilolu eleştirileri alan ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı tarzını ortaya koyan paylaşımları ile beğeni topladı. Takipçileri ünlü oyuncuyu yeni sezonda bir dizide görmek istediklerini de belirtiyor.

Pelin Karahan ve Asena Tuğal tarzlarıyla şaşırttı! Pelin Öztekin uykuya doydu! 9

Afili Aşk dizisinin Mart ayında final yapmasının ardından Bodrum’daki evine geçen Asena Tuğal ise, son günlerde tatilcilerin ilçeyi doldurması ile kendisini karantinaya almak zorunda kaldığını yazmıştı. Ünlü oyuncu, yeni paylaşımında tarzıyla takipçilerinden büyük beğeni aldı. Tuğal, aşağıdaki fotoğrafını “Ve hayaller umutlara emanet” notuyla yayınladı.

Pelin Karahan ve Asena Tuğal tarzlarıyla şaşırttı! Pelin Öztekin uykuya doydu! 10

Çatı Katı Aşk dizisiyle ekranlara dönüş yapan Pelin Öztekin ise yoğun tempoda çalışıyor. Yaz sıcağında setteki yoğunluğun ardından uyuma fırsatını değerlendiren Öztekin, “Uyku reposunun hakkı verildi! Sevgiler” notuyla aşağıdaki halini paylaştı.

Pelin Karahan ve Asena Tuğal tarzlarıyla şaşırttı! Pelin Öztekin uykuya doydu! 11