Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın imajı, Elçin Afacan’ın içten gülüşü! Yeni proje Şampiyonlar Ligi gibi!

Hazal Kaya’nın imajı, Elçin Afacan’ın içten gülüşü! Yeni proje Şampiyonlar Ligi gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Kızmaz’ın yazdığı “Benden Ne Olur” isimli kitabından aynı isim ile sinemaya uyarlanan proje için ünlü isimler buluştu. Medyapım imzası taşıyan film için bir araya gelen Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Enis Arıkan ve Elçin Afacan, yaptıkları paylaşımlarla sosyal medyada mutluluklarını sergiledi.

Ünlü oyuncuların bu sempatik buluşmasında özellikle Hazal Kaya farklı imajı ile dikkat çekti. Oyuncu, paylaşımına da “Tutunamayanlar” diye not ekledi… Hazal Kaya hayranları ünlü oyuncuyu en son 2019 yılında Bizim Hikaye dizisinde izlemişti. Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’nin doğumundan aylar sonra yeniden sete çıkıyor.

Nur Fettahoğlu fotoğrafı instagram hesabından “Köfte ekmek mi? Çiğ köfte mi?” notu ile yayınladı ve takipçilerinden de beğeniler aldı.

Hazal Kaya'nın imajı, Elçin Afacan'ın içten gülüşü! Yeni proje Şampiyonlar Ligi gibi! 8

Selin Şekerci de aynı fotoğrafı yayınladı ve “Neresi abi bu Tahtasaray?” notunu iliştirdi. Takipçileri, “Kadroya bak Şampiyonlar Ligi gibi” yorumları yaptı.

Elçin Afacan ise “Tutarlarsa tutarlıyım?” diyerek aynı fotoğrafı hesabından yayınladı.

Bir başka paylaşım yapan isim ise Enis Arıkan oldu. Elindeki domatesi gösteren ve hormonsuz olduğunu ifade eden oyuncu, “Benim gibi doğuştan iri” notuyla da gülümsetti.

Hazal Kaya'nın imajı, Elçin Afacan'ın içten gülüşü! Yeni proje Şampiyonlar Ligi gibi! 9