Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal ve Demet Özdemir doğallık saçtı! Merve Boluğur espri yaptı!

Sinem Kobal ve Demet Özdemir doğallık saçtı! Merve Boluğur espri yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hamilelik sürecindeki Sinem Kobal, tatilde bulunan Demet Özdemir ve Merve Boluğur, instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çekti. Üç ünlü oyuncu da hayranlarından beğeniler ve iltifatlar aldı.

Bir kız bebek bekleyen Sinem Kobal, hayatından çok memnun. Uzun süredir ekranda yer almayan oyuncunun bebek sahibi olmak kendini zorlamadığı ve projeleri reddettiği konuşuluyordu. Sinem Kobal, şimdi hamile ve eşi Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte kızlarının doğumunu bekliyor. Oyuncu, hesabından yaptığı paylaşımda ise doğallığını sergiledi. Yüz güzelliği ile takipçilerinden birçok iltifat alan oyuncu için ‘güzel anne, maşallah’ gibi yorumlar yapıldı.

Sinem Kobal ve Demet Özdemir doğallık saçtı! Merve Boluğur espri yaptı! 9

Yüz güzelliğini sergileyen bir başka isim ise Demet Özdemir oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle öne çıkan oyuncu, şimdilerde ikinci sezon çekimleri öncesi tatiline devam ediyor. Instagram’da 10.5 milyon takipçiye sahip olan Özdemir’in zarafetine takipçilerinden iltifat yağdı.

Sinem Kobal ve Demet Özdemir doğallık saçtı! Merve Boluğur espri yaptı! 10

Burak Dayı ile aşkıyla gündemde olan oyuncu Merve Boluğur da tatil günlerini iyi değerlendiriyor. Oyuncu, mutluluğunu espri yaparak da sergiliyor. Kız Kulesi’nin önünden bir pozunu yayınlayan Merve Boluğur, “Kız Kulesi’ni üzerime yaptım” diyerek gülümsetti.

Sinem Kobal ve Demet Özdemir doğallık saçtı! Merve Boluğur espri yaptı! 11