Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın yıllar önce oynadığı o dizi, İspanya’da yayınlanacak!

Hazal Kaya’nın yıllar önce oynadığı o dizi, İspanya’da yayınlanacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Son yıllarda Türk dizileri, farklı ülkelerde büyük rağbet görüyor. Özellikle Latin Amerika ülkeleri, yerli dizilerimizi beğeniyle izliyor ve oyuncularımızı ilgiyle takip ediyor. İspanya, bu ülkelerin başında gelmekte. Türkiye’den pek çok diziyi satın alan ülkede yıldız haline gelen Türk oyuncular da büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

Türk dizilerine karşı yaşanan bu ilgi, Brezilya’da bir öğrencinin tezine bile konu olmuştu. Giderek daha fazla dizimizin farklı ülkelere satıldığı haberleri yaygınlaşıyor. Beğendikleri oyuncuların başka dizilerini de görmek isteyen İspanyol izleyicinin tercihlerinin de Türkiye’den dizi satın alınmasında etken olduğu aşikar.

İzledikleri kimi dizilerdeki oyuncuların başka dizilerini izlemek isteyen pek çok İspanyol hayranı, Hazal Kaya’nın yıllar önceki bir dizisiyle buluşmaya hazırlanıyor şu sıralar! 2013 yılında Kanal D’de ekrana gelen A.Ş.K. isimli dizi, yakında İspanya’da yayınlanacak…

Başrollerinde Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan, Kaan Urgancıoğlu ve Erkan Can’ın rol aldıkları  A.Ş.K. isimli dizinin ilk bölümü 25 Eylül 2013’te yayınlanmıştı. Gold Yapım imzalı dizi, reytingleri düşük olunca sadece 13 bölüm yayınlanabildi. Dizi şimdi İspanyol izleyicilerle buluşmaya gidiyor…

A.Ş.K. dizisi, Pakistan, İran, Arjantin, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Peru’da da gösterilmişti. Bu kez İspanya’da dijital yayın platformu Mitele Plus’ta yayınlanacak.

Hazal Kaya ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren dizi A.Ş.K. İspanya’da görücüye çıkıyor! 1

Senaryosunu Evren Şit ve Serdar Soydan’ın yazdığı ve yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği dizi, iddialı kadrosuna rağmen beklenen reytingleri alamadı.

A.Ş.K. dizisinin konusu şöyleydi: Paranın satın alamayacağı şey nedir?” diye sorsak insanlara… Kimi mutluluk, kimi sağlık, kimiyse aşk cevabını verir. Aşk… O her şeyden güçlü ve değerlidir. Paradan bile. Ne kadar zengin olursa olsun, kimse aşkı satın alamaz. Öyle mi acaba?

Azra (Hazal Kaya) ve Kerem’in (Hakan Kurtaş) ellerinde de sadece aşk vardı. Her şeyden değerli ama beş para etmeyen aşk! Birbirlerini delice seviyorlardı. Spor Akademisi’nde tanışmış, o günden beri hiç ayrılmamışlardı. Peki, aşk yeter miydi? Azra, ailesine güç bela bakabiliyor, Kerem uzun zamandır iş arıyordu. Yani aşk dışında iyi giden bir şey yoktu hayatlarında. Ve her şey daha da kötüye gidecekti.