Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, yurt dışından gelecek teklifleri bekliyor!

Akın Akınözü, yurt dışından gelecek teklifleri bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın dört bir yanında hayran kitlesi bulunan Akın Akınözü, hayranlarının kendisine olan ilgisinden çok memnun. Son olarak yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisindeki ağlama sahnesi ile de çok konuşulan ve sosyal medyada bir hayli övgüyle bahsedilen oyuncu, bu mesajlar için hayranlarına teşekkür etti.

Akın Akınözü, yeni projeler için görüşmeler yapıyor ve kendisini heyecanlandıran teklifler aldığını da belirtmekten kaçınmıyor. Ancak henüz anlaştığı bir projesi yok. Oyuncu kendisini de sınırlandırmadan gelen projeleri değerlendirerek sinema, dizi veya dijital dizi olarak hangi iş hoşuna giderse onda yer almak gibi bir bakış açısına sahip.

Yurt dışındaki dizi hayranlarının kendisine gösterdiği ilgiden de memnun olan oyuncu, “Yaptığımız işler, ürettiğimiz içerikler bütün dünyada karşılık buluyor” dedi. Yurt dışında hazırlanan bir projede yer almak gibi bir teklif gelirse bunu da yapabileceğinin altını çizen oyuncu, “Neden olmasın” diyerek her şeye açık olduğunu ifade etti.

Proje görüşmeleri için İstanbul’a dönen oyuncu, fırsatlar buldukça da yaz döneminde tatiller yapmaya devam edeceğini söyledi. Oyuncuya geçtiğimiz hafta Cedi Osman ile evlenen Hercai dizisindeki partneri Ebru Şahin ile ilgili sorular da soruldu. Eski rol arkadaşını tebrik edip etmediği sorulan oyuncu, gülümsemekle yetindi ve yanıt vermek istemedi.