Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder’e ilk kutlama, çok sevdiği partnerinden geldi…

Canan Ergüder’e ilk kutlama, çok sevdiği partnerinden geldi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutladı. 15 Temmuz 1976 doğumlu olan Ergüder, 46 yaşına girdi. Bir süre önce meme kanserine yakalanan ve gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşan ünlü oyuncu, sezonda da Oğlum dizisi ile ekranlara gelmişti.

Menajerimi Ara isimli dizide oynarken yaşadığı sağlık problemi nedeniyle diziden ayrılmıştı Canan Ergüder. Bu dizide partnerine Serhat Teoman hayat veriyordu. İki oyuncu, Menajerimi Ara dizisinde oynarken dostluklarını da büyüttüler.

Canan Ergüder'e ilk kutlama, çok sevdiği partnerinden geldi... 9

Ergüder’in tedavisinin ardından yeniden setlere döndüğü Show TV’nin Oğlum dizisinde de yine Serhat Teoman ile partner olmaları, izleyici için de güzel bir sürpriz oldu. İki dizide arka arkaya birlikte kamera karşısına geçen iki oyuncu, birbirlerine karşı duydukları güçlü dostluk bağlarını da zaman zaman sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarına yansıtıyorlar.

Ünlü Oyuncu Kenan Ece ile 2017 yılında evlenen ve Demir isimli bir oğlu olan Canan Ergüder, doğumgününde pastası önünde verdiği bir pozla bu özel gününü kutlayan herkese teşekkür etti.

Canan Ergüder'e ilk kutlama, çok sevdiği partnerinden geldi... 10

Canan Ergüder’in doğum gününü unutmayan ve ilk kutlayanlardan birisi de Serhat Teoman’dı. Oyuncu, instagram sayfasından, Oğlum dizisinin setinde çekilen bir fotoğraflarını yayınlayarak “iyi ki doğmuşsun can partner” notuyla Canan Ergüder’in yeni yaşını kutladı…

Canan Ergüder'e ilk kutlama, çok sevdiği partnerinden geldi... 11