Ana sayfa Dizi Haberleri Babil final olacak mı? Birce Akalay ne yanıt verdi?

Babil final olacak mı? Birce Akalay ne yanıt verdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Babil dizisinin reytinglerinin istenilen düzeyde olmadığı biliniyor. İlk sezon çok iyi başlayan ve verdiği mesajlarla da çok etkili bir duruş sergileyen Babil dizisi, sonrasında ana konuyu aşk olaylarına getirerek büyük hata yapmıştı.

Star TV’de ikinci sezonu reytinglerde kötü başlayan dizinin, büyük bir hayran kitlesi olsa da reytingleri son dönemde yükselse de yine istenilen oranların biraz gerisinde bulunuyor. Star TV’nin Babil dizisinde ısrarlı duruşu da izleyiciler için takdir edilecek bir durum…

Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Mesut Akusta, Onur Saylak ve Nur Fettahoğlu gibi çok iyi isimlerden oluşan bir başrol kadrosu bulunuyor. Dizinin final olup olmayacağına yönelik izleyicinin merakı da her hafta sosyal medyaya yansımakta. Birce Akalay, magazincilerle gece yarısı karşılaştı ve final iddiası hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu, yeni bir projesi olmadığını belirtti ve Babil’in final iddialarıyla ilgili soruyu ise, “Bilmiyorum, inan bana hiçbir fikrim yok.” diye konuştu. Her şeyin yolunda olduğunun altını çizen oyuncu, “Sağlık yolunda, önemli olan o” diyerek de koronavirüsten korunduğunu dile getirdi.

Daha önce Murat Ünalmış ve Sarp Levendoğlu ile evlilikler yaşayan Birce Akalay, yeniden evlenmeyi düşünüyor mu? Bu soruya ünlü oyuncu “Hayır” diyerek net bir yanıt verdi.