Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi sevenler yaşadınız! Kanal D’den müthiş bir istek!

Hekimoğlu dizisi sevenler yaşadınız! Kanal D’den müthiş bir istek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda bazı dizilerde hem prodüksiyon hem oyunculuk performansı hem de hikaye anlamındaki büyük başarılar, televizyondan kopan bir kısım izleyicinin yeniden ekrana dönmesini sağladı. İşte bu yapımlardan birisi de Hekimoğlu.

Sosyal medyada yorum bırakan kimi izleyiciler, televizyon izlemeye Hekimoğlu ile yeniden başaldığını belirtiyor ve House MD isimli ABD orijinalinden uyarlanan Hekimoğlu”nu çok beğeniyor…

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık gibi 3 usta ismin kadrosunda yer aldığı dizde Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay ve Kaan Yıldırım gibi önemli oyuncular de yer alıyor. En son Güven Kıraç’ın konuk oyuncu olduğu dizide yeni dönemde Belçim Bilgin’i de izleyeceğiz.

Hekimoğlu dizisiyle ilgili çok önemli bir gelişme var. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu gelişmeyi köşe yazısında yazdı. Kanal D, projenin gelecek yıllarda da devamı konusunda çok istekli…

Hekimoğlu dizi hayranlarını çok rahatlatacak olan bu gelişmeyle ilgili Sina Koloğlu’nun yazısı şöyle:

“Hekimoğlu’, eylülde yeni bölümleriyle devam edecek. Kanal D, dizinin devamından yana ve yeni siparişlerde bulunmuş. Bu sezondan sonra da projenin devamını istiyor. Şu sıra ekranın en iyi yapımlarından biri olduğunu düşünüyorum. Bu kadroyu koruduğu ve yenilerini de eklediği sürece, devam etmemesi için hiçbir neden yok.”