Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde herkesi şaşırtan o isim, usta oyuncunun oğlu çıktı! Üstelik yıllar önce o dizide oynamıştı!

Hekimoğlu dizisinde herkesi şaşırtan o isim, usta oyuncunun oğlu çıktı! Üstelik yıllar önce o dizide oynamıştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nda konu gereği her hafta hasta rolünde farklı kişiler ekrana geliyor. Bu isimlerden bazıları tanınmış kişiler de olabiliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin yeni bölümünde bir hasta vardı ki pek çok kişiye “Bir yerden tanıyorum” dedirtti adeta.

Dizinin 23. bölümünde ekrana gelen ve fotoğrafçı İlker isimli bir genci oynayan Gün Koper, usta oyuncu Macit Koper’in oğlu. 1986 doğumlu olan oyuncuyu ilk olarak ekranların unutulmaz dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Osman rolüyle gördük.

Dizide bilindiği gibi Osman karakterini ilk önce küçük oyuncu Emre Berke Zincidi oynamıştı. 2012-2013 sezonlarında yayınlanan dizide zaman atlaması yaşanmış ve Osman karakterinin liseli hali ekrana gelmişti. İşte o büyümüş halini Gün Koper oynuyordu.

Hekimoğlu dizisinde herkesi şaşırtan o isim, usta oyuncunun oğlu çıktı! Üstelik yıllar önce o dizide oynamıştı! 9

Aradan geçen süre içerisinde Gün Koper, ekrandaki bir dizide değil ama dijital platform için çekilen ve İlker Kaleli ile Neslihan Atagül’ün oynadığı DİP dizisinde rol aldı.

Boynu Bükükler isimli bir diziyle 2014’te ekranlara gelmişti en son. Cem Yılmaz’ın oynadığı İftarlık Gazoz filmi ile Ağustos Böcekleri ve Karıncalar isimli bir filmde de rol aldı.

Hekimoğlu dizisinde herkesi şaşırtan o isim, usta oyuncunun oğlu çıktı! Üstelik yıllar önce o dizide oynamıştı! 10

Çok fazla ortalarda görünmediği için pek çok izleyicinin tam olarak çıkaramadığı ama tanıdık gelen bir yüzdü. Onu bu kadar tanıdık yapan da Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin unutulmaz karakterlerinden Osman’ı oynamış olmasıydı.

Bu kez Hekimoğlu dizisinde aradan geçen 7 yılın ardından çok daha farklı gördük oyuncuyu. Uzun saçları ve sakalları ile ifadesi değişmese de kimi izleyenlerin tanımakta zorlandığı bir imajdaydı.

İşte dizide Gün Koper’in olduğu o sahnelerden birisi:

Gün Koper’in babası Macit Koper ise Türk Sineması’nın usta ismi ve birçok role hayat verdi. Dizilerde de izlediğimiz Macit Koper, Muhteşem Yüzyıl’da Lala Mustafa Paşa olarak akıllarda kalmıştı. Kimi Hayranlar ise Siyah Beyaz Aşk’taki Azad olarak da hatırlayabilir. Macit Koper son dönemde Ramo dizisinde Durdu Baba rolünde yer aldı.

Bu arada aslında baba oğulun Hekimoğlu dizisinde birlikte oynayacaklarını da Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, köşesinde aktararak neden bir araya gelemediklerini de şu sözlerle dile getirdi:

Babası da oynayacaktı

Hekimoğlu dizisinde herkesi şaşırtan o isim, usta oyuncunun oğlu çıktı! Üstelik yıllar önce o dizide oynamıştı! 11

Bu arada Macit Koper’e de bu bölümde yer alması için teklif götürülmüş. “Kısmet olamadı” dediler. E hoş olurdu yani baba ve oğlu.”