Ana sayfa Sosyal Medya İşte Vahide Perçin’in yeni imajı! Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı, ilk iş saçlarını kısacık kestirdi

İşte Vahide Perçin’in yeni imajı! Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı, ilk iş saçlarını kısacık kestirdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz hafta Bir Zamanlar Çukurova dizisinde herkesi şoke eden bir ölümle Hünkar karakteri diziye veda etmişti. Tabii bu son ile birlikte Hünkar’ı oynayan usta oyuncu Vahide Perçin de diziden ayrıldı. Aslında sezon başında Perçin’in ayrılmak istediği ile ilgili haberler medyaya yansımıştı.

Adana’da çekilen dizinin yoğun çalışma temposu artık usta oyuncuyu zorlamaya başlamıştı. Bir dönem sağlık sorunları yaşayan ve sonrasında iyileşen Vahide Perçin, Foça’ya yerleşme planları yaparken Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynamaya başlamıştı.

Ancak oyuncunun zorlu set koşullarına daha fazla dayanamadığı ve ayrılmak istediği haberleri medyaya yansıdı. Sonuç olarak da Hünkar karakteri diziden ayrıldı. Esra Dermancıoğlu’nun oynadığı Behice’nin bıçakladığı Hünkar, öldü.

İzleyici, Hünkar’ın gitmesinden dolayı hiç mutlu değil. Hatta sosyal medyada “Benim için Bir Zamanlar Çukurova Hünkar’ın ölümüyle bitmiştir” yorumları yapan izleyiciler de çok.

Fakat dizi yeni katılan karakterler ve yeni hikayelerle yoluna devam edecek. Vahide Gördüm’ün ise bir süre dinleneceği ve başka bir projede yer almayacağı tahminleri yapılıyor.

Bu arada oyuncu, dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından sosyal medyadaki paylaşımlarda ortaya çıktı. Vahide Perçin’in uzun saçlarını kestirdiği bu fotoğraflarla birlikte ilk kez görüldü.

İşte oyuncunun son hali…

İşte Vahide Perçin'in yeni imajı! Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı, ilk iş saçlarını kısacık kestirdi 9

İşte Vahide Perçin'in yeni imajı! Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı, ilk iş saçlarını kısacık kestirdi 10

Bu arada Vahide Perçin, diziden ayrılmadan önce annesini oynayan usta oyuncu Serpil Tamur ile de aşağıdaki pozu verdi

İşte Vahide Perçin'in yeni imajı! Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı, ilk iş saçlarını kısacık kestirdi 11