Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde yıllar sonra ortaya çıkan kişi kim? Ateş, Memoli’yi kurtarabilecek mi?

Hekimoğlu dizisinde yıllar sonra ortaya çıkan kişi kim? Ateş, Memoli’yi kurtarabilecek mi?

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlana Hekimoğlu dizisi, yeni bölümde heyecanlı anlara sahne olacak. Memoli’nin hastalığı ilerlerken, Ateş, büyük bir ris almak zorunda kalacak. Dizinin 15 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek olan 29. bölümünde bir de sürpriz isim ortaya çıkıyor. Yürekleri ağza getiren sahnelerin yaşanacağı dizide, aynı zamanda duygusal anlara da şahit olacağız!

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu’na Memoli’nin babası rolüyle Tuna Orhan katılıyor. Orhan, dizide Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali’nin babası Salih Çağlar karakterine hayat verecek.

Yıllar sonra baba oğulun buluşması merakla bekleniyor. Bu arada Memoli’nin yakalandığı hastalık hızla ilerlemektedir. Ateş duruma çare arar. Yapmak istediği yöntemi İpek kabul etmez.

Hekimoğlu dizisinde yıllar sonra ortaya çıkan kişi kim? Ateş, Memoli'yi kurtarabilecek mi? 7

Ancak Hekimoğlu Memoli’yi kurtarmaya kararlıdır. Hekimoğlu riski göze alır ve Memoli’nin yanına gider. İşin en önemli kısmı ise Memoli’ye kalmıştır. Memoli ne yapacak?

Yakalandığı hastalığa bir türlü tanı konulamayan Memoli’nin ağrıları artmaya başlar. Ekip, Memoli’nin hayatını kurtarmak için büyük çaba sarf ederken Memoli’nin babası Salih ortaya çıkar.

Ateş, Memoli’yi kurtarabilecek mi? Memoli’nin hastalığı ne? Babası ile yıllar sonra karşılaşan Memoli’nin tepkisi ne olacak?

İşte 29. bölüm 2. fragman: