Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arıza dizisinin Rukiye’si Yeşim Gül, Erzincan’daki bir köy okuluna kütüphane bağışladı

Arıza dizisinin Rukiye’si Yeşim Gül, Erzincan’daki bir köy okuluna kütüphane bağışladı

tarafından zk zk

Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan ve şu sıralar Show TV’deki Arıza dizisinde Rukiye karakterine hayat veren Yeşim Gül, yaptığı bağış ile herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Ünlü oyuncu, babasının adına Erzincan’daki bir okula kütüphane bağışladı. Yeşim Gül, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteğe bir yenisini daha ekleyerek babası adına bir köy okulundaki öğrenciler için kütüphane yardımında bulundu.

Oyunculuğunun yanısıra Hayır Kapısı Derneği kurucusu Yeşim Gül sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol üstlenerek yine çocukların yüzlerindeki tebessüm olmaya devam ediyor. Derneğin kurucusu olarak bizzat kendisinin ilgilendiği çocuklara özellikle kış ayları için ayakkabı, mont, oyuncak, kıyafet gibi ihtiyaçlarına kar kış demeden koşuyor.

Arıza dizisinin Rukiye'si Yeşim Gül, Erzincan'daki bir köy okuluna kütüphane bağışladı 9

Kitap okumanın ayrıcalığını, her çocuk gibi Erzincan çocuklarının da hakkı olduğunu savunarak rahmetli babası “Süreyya Aytuğ Gül” adına bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atan usta oyuncu, Erzincan Tercan köyü Başbudak ilkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek kütüphane yardımında bulundu.

Arıza dizisinin Rukiye'si Yeşim Gül, Erzincan'daki bir köy okuluna kütüphane bağışladı 10

Açılış için Erzincan’a giden ,her bir öğrenciyle tek tek ilgilenerek yardımlarını bizzat kendisi ileten usta oyuncu Yeşim Gül, “Erzincan’a kazandırdığımız kütüphane sayesinde pırıl pırıl gözleriyle, kalplerindeki sevgi ve yüzlerindeki masumiyetle bizleri karşılayan küçük arkadaşlarımın mutluluğu paha biçilemez. Hem yüreğimizi paylaştığımız hem de yardımlarımızı ilettiğimiz bu projelerle ne kadar çok insanın hayatına dokunabilirsek benim mutluluğum da o denli çoğalıyor. Böyle bir projede yer almak o yüzden çok anlamlı ve çok kıymetli ” açıklamasında bulundu.

Arıza dizisinin Rukiye'si Yeşim Gül, Erzincan'daki bir köy okuluna kütüphane bağışladı 11