Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinden hayranlara ters köşe gibi müjde!

Hekimoğlu dizisinden hayranlara ters köşe gibi müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin twitter hesabından Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünün 7 Nisan Salı akşamı yayınlanacağı müjdesi geldi. Aslında tam olarak ters köşe bir müjde oldu. Birçok izleyici artık yeni bölümden umudu kesmişti.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay, Güven Kıraç ve Aytaç Şaymaz’ın başrollerinde yer aldığı Hekimoğlu dizisinin geçen hafta yayınlanacağı duyurulan 14.bölümü sonradan karar değiştirilerek ekrana verilmedi. Yeni bölüm yerine 11.ve 12.bölümlerinin kolajından oluşan özel bölüm 31 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşmuştu. Bunun sebebi olarak da reklam gelirlerinin yeterli olmadığı değerlendirmesi yapılmıştı. Anlaşılan Kanal D, 7 Nisan akşamı için yeni bölümü yayınlamaya karar vermiş durumda.

Kanal D’nin twitter hesabından paylaşılan 14. bölüm fragmanı Hekimoğlu hayranlarını da şaşırttı. Yeni bölümü bekleyen dizinin takipçileri bu durumdan çok memnun kaldı.

Peki neler olacak? Vahap ve Ateş, hastanede köşe kapmaca oynuyor. Vahap’tan saklanan Ateş bu halleriyle ekibin de eğlence konusu haline dönüşüyor. Ateş’i gördüğü ilk yerde istifa etmesini isteyen Vahap, acilen bir yönetim kurulu toplantısı yapıyor. Ateş’in oy birliği ile kovulmasına karar veriyor!