Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı ekranda iyi hoş ama bir konu akılları zorluyor!

Kuzey Yıldızı ekranda iyi hoş ama bir konu akılları zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, 4 Nisan Cumartesi akşamı yani yarın izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz hafta yeni bölüm yayınlanmadığı için izleyiciler daha da bir ilgi gösterecektir. Reytingleriyle de beğenilen dizide başrollerde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci bulunuyor. Toygan Avanoğlu, Merve Şen ve Zeynep Kankonde ise yapımın en etkili yan karakterlerine hayat veriyor.

Süreç Film imzalı dizide Yıldız, sevdiği Kuzey’i tam 20 bekledi. Peki bu mantıklı mı? Yani siz olsanız sevdiğiniz 20 yıl bekler misiniz? İşte bu soruyu Kuzey Yıldızı dizi ekibi sokaktaki vatandaşa sordu. Birçok vatandaşın diziden haberdar olduğu ve yakından takip ettiği de bu röportajda ortaya çıktı. İzleyiciler “Siz olsanız 20 yıl bekler miydiniz?” sorusuna verdikleri yanıt farklı oldu. Dizinin hayranlarından kimisi bekleyeceğini, kimisi ise beklemeyeceğini belirtiyor.

Dizinin eğlenceli tarafı tamam ve gayet de iyi ama Yıldız’ın Kuzey’i 20 beklemesi biraz abartılı bir durum. Akılları fazla zorlayan ve izleyicileri de çekincede bırakan bu bekleme konusu kişiye özel bir durum aslında. Ama günümüzde nadiren görülebilecek örneklerden. Zaten dizinin hikayesinin bu kadar kabul görmesi de bu abartılı durumdan kaynaklanıyor. 20 yıl sevdiğini bekleyen Yıldız’ın her nazı kabul görüyor.

Ancak sonuçta bu bir dizi ve eğlenmek amacıyla da abartılı bir hikayesinin olması da normal. Kuzey Yıldızı’nın yeni bölümünde de hem heyecan hem kahkaha hem de karşılıklı didişmeler sizleri bekliyor. İşte yeni bölüm fragmanı: